MHP Malatya İl Kadın Kollarından, Ülkücü İşçiler Derneği'ne Ziyaret - Son Dakika
Yerel

MHP Malatya İl Kadın Kollarından, Ülkücü İşçiler Derneği'ne Ziyaret

MHP Malatya İl Kadın Kollarından, Ülkücü İşçiler Derneği\'ne Ziyaret

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Malatya İl Kadın Kolları yönetimi, Ülkücü İşçiler Derneği Malatya Şubesi'ni ziyaret etti.

10.02.2013 11:53

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Malatya İl Kadın Kolları yönetimi, Ülkücü İşçiler Derneği Malatya Şubesi'ni ziyaret etti.

Ziyarette bir konuşma yapan MHP Malatya İl Kadın Kollar Başkanı Ayşe Gülay Coşkun, "İl kadın kolları olarak Ülkücü İşçiler Derneği Başkanımız Vahap Murat ve yönetimi ziyaret ediyoruz" dedi. Coşkun, daha sonra şunları belirtti: "Türk milletçi demenin ırkçılık olduğu şu dönem de ülkücülüye direnen milliyetçiliye direnen dik duruşu ile hepimize örnek olan ülkücü işçiler derneği Vahap Murat Bey ziyaret ediyoruz ve ziyaretti etmekten mutluluk duyuyoruz. Bilgi alış veriyinde bulunuyoruz. "

Türkiye de son zamanlarında

tırmanan kadın cinayetleri konusuna da temas eden Coşkun, "Biz MHP Malatya İl kadın kolları olarak

kadınlara şiddet konusunu yakin takip ediyoruz. Kadın cinayetlerini önlemek gerekiyor. Kadınlara analarımız diyoruz ama onlara şiddet uyguluyoruz.

Artık kadın cinayetleri olmasın istiyoruz" şekilde konuştu.

Ülkücü İşçiler Malatya Şube Başkanı Vahap Murat ise "Derneğimizi ziyaret eden MHP Malatya İl Kadın Kolları Başkanı ve yönetimine teşekkür ediyoruz" dedi. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel MHP Malatya İl Kadın Kollarından, Ülkücü İşçiler Derneği'ne Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement