MHP Niğde İl Başkanı Hakan Er; - Son Dakika
Yerel

MHP Niğde İl Başkanı Hakan Er;

MHP Niğde İl Başkanı Hakan Er;

MHP'nin 44'üncü kuruluş yıl dönümü için Ankara'da bulunan Niğde İl Başkanı Hakan Er, Türk gençlik Kurultayı ve Şöleni'ne katılarak, partisinin mücadelesi hakkında açıklamalarda bulundu.

12.02.2013 04:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

MHP'nin 44'üncü kuruluş yıl dönümü için Ankara'da bulunan Niğde İl Başkanı Hakan Er, Türk gençlik Kurultayı ve Şöleni'ne katılarak, partisinin mücadelesi hakkında açıklamalarda bulundu.

Niğde İl Başkanı Er, 8-9 Şubat 1969 yılında siyasallaşarak MHP adını alan milliyetçi hareketin, 44'üncü kuruluş yıl dönümünde coşkulu bir gençlik kurultayı yaparak, iktidara talip olduğunu açıkladığını bildirdi.

Er, partisinin kuruluş yıl dönümü dolaysıyla yazılı bir mesaj yayınlayarak, "Milliyetçilik davası, milletimizin varoluş tarihi ile eşdeğerdir. Ne mutlu ki biz ülkücülere bu kutsal davayı siyasallaştıran, milletimize tercih konumuna getiren bir siyasi partiyiz. Metehan'lardan Atilla'lara, Atilla'lardan Alpaslan'a, Alpaslan'dan Osman Gaziye, Osman Gazi'den Fatih Sultan Mehmet'e, Fatih Sultan Mehmet'ten, Sultan Süleyman'a, Sultan Süleyman'dan Atatürk'e, Atatürk'ten Türkeş'e, Türkeş'ten Bahçeli'ye kadar davamız hiçbir zaman değişmedi" dedi.

Mesajında, "Özgür, güçlü, bağımsız bir Türk Devleti. Partimiz bu kuruluş ilkesi doğrultusunda, Rahmetli Başbuğumuz Sayın Alparlan Türkeş'in formulüze ettiği 9 ışık doktrini sayesinde partimiz 44 yıldır milletimizin tercihidir" ifadesini kullanan Er, şöyle devam etti:

"Bugün kendisini iktidarda sananlar, mağrurca, fütursuzca ben yaptım oldu diyenler MHP dün vardı, bugün var, yarın olacak! Oysa onlar dün şanlı tarihimiz karşısında ağır yenilgiler tatmış, bugün onlara yine ders verecek bir partiyiz. Bu partinin kuruluşunda şehadet vardır, sadakat vardır, ülkücülük davası vardır. Onun için partimiz günlük siyasi hesaplar yerine vizyonu olan, misyonunu gerçekleştirme kaygısı güden bir siyasi oluşumdur. Beş bini aşkın şehidimizin kanları daha henüz kurumamıştır. Başbuğumuz Türkeş'in hedeflerini, Liderimiz Sayın Dr. Devlet Bahçeli ile gerçekleştirme arzusunda yolumuzdan sapmadan ilerliyoruz. Buradan tüm dava arkadaşlarıma söz veriyorum. MHP Niğde'de iktidar olacaktır. MHP de Türkiye'de iktidar olacaktır. MHP Türk Dünyası'nın Lider Ülkesinin yegane adresi olacaktır. MHP Emperyalist saldırganlık altında ezilen İslam Coğrafyasının kurtarıcısı olacaktır. MHP Tüm dünyada Adaletin, hakkın, Türklüğün sembolü olacaktır. 44 yıldır ayaktayız, tüm Türkiye'yi iç ve dış tehditlere karşı dim dik ayakta tutacağız.

Unutmasınlar ki bugün Türkiye Cumhuriyeti'nin sigortası MHP'dir." - NİĞDE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel MHP Niğde İl Başkanı Hakan Er; - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement