MHP Talas İlçe Başkanı Mehmet Erhan ve Yönetim Kurulu üyeleri Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Veli Altınkaya'yı ziyaret etti. Erhan, MHP'nin hedefinin, Talas'ı kendi belediyelerine katmak olduğunu söyledi.
Talas'ın üniversitesi ve nüfusuyla Kayseri'nin en hızlı gelişen ilçelerinden olduğunu söyleyen Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Veli Altınkaya, gelişen kentlerde siyasetin, dolayısıyla muhalefetin de öneminin arttığını belirtti. Altınkaya demokrasinin gelişimi için muhalefetin önemine işaret etti ve MHP'ye muhalefet partisi olarak önemli görevler düştüğüne dikkat çekti.
MHP Talas İlçe Başkanı Mehmet Erhan ise MHP'nin Türkiye'nin en eski ve milletini düşünen insanlardan teşekkül bir parti olduğunu söyledi. MHP'nin hedefinin Talas'ı belediyelerinden biri haline getirmek olduğunu belirten Erhan, mahalli basının öneminin farkında olduklarını ve basından destek beklediklerini dile getirdi. - KAYSERİ
Son Dakika › Yerel › 'Mhp'nin Hedefi Talas'ı Bünyesine Katmak' - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.