Midilli'den Ayvalık'a Dayanışma Köprüsü - Son Dakika
Yerel

Midilli'den Ayvalık'a Dayanışma Köprüsü

Ayvalık Belediye Başkanı Mesut Ergin, Yunanistan’ın Midilli kentinden misafirlerini ağırladı. Syriza Partisi Midilli Milletvekili Yiannis Bournous ve eşi ile Midilli İzci Derneği Başkanı Stratis Balaskas'ın aralarında bulunduğu grup, deprem bölgesine ulaştırılmak üzere yanlarında getirdikleri 200 koli malzemeyi Başkan Ergin' e teslim ederek, geçmiş olsun dileklerini iletti.

17.02.2023 13:54  Güncelleme: 17:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ayvalık Belediye Başkanı Mesut Ergin, Yunanistan'ın Midilli kentinden misafirlerini ağırladı. Syriza Partisi Midilli Milletvekili Yiannis Bournous ve eşi ile Midilli İzci Derneği Başkanı Stratis Balaskas'ın aralarında bulunduğu grup, deprem bölgesine ulaştırılmak üzere yanlarında getirdikleri 200 koli malzemeyi Başkan Ergin' e teslim ederek, geçmiş olsun dileklerini iletti.

Yunanistan'ın Syriza Partisi Midilli Milletvekili Yiannis Bournous ve eşi Pınar Çakıroğlu Bournous, Midilli İzci Derneği Başkanı Stratis Balaskas ve 12 izci üyesi, Ayvalık Belediye Başkanı Mesut Ergin'i makamında ziyaret etti.

Deprem bölgesi için yanlarında getirdikleri 200 koli gıda ve ihtiyaç malzemesiyle dayanışma örneği gösteren izci ekibi ve geçmiş olsun dileklerinde bulunan Midilli Milletvekili Yiannis Bournous'a nazik ziyaretleri, destekleri için teşekkür eden Başkan Ergin, "Komşuyla dayanışma sürüyor" dedi.

Midilli\'den Ayvalık\'a Dayanışma Köprüsü
Kaynak: ANKA

Son Dakika Yerel Midilli'den Ayvalık'a Dayanışma Köprüsü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement