Milaslı Yeşilaycılar Ankara'da - Son Dakika
Yerel

Milaslı Yeşilaycılar Ankara'da

Milaslı Yeşilaycılar Ankara\'da

"Bağımlı olma özgür ol" sloganıyla yola çıkan Milas Yeşilay İlçe Temsilciliği üyeleri Ankara'da çeşitli incelemelerde bulundu.

25.05.2012 15:18

"Bağımlı olma özgür ol" sloganıyla yola çıkan Milas Yeşilay İlçe Temsilciliği üyeleri Ankara'da çeşitli incelemelerde bulundu.

Ankara'da yapılan 2'inci Gençlik Şurası kapanış töreni ve 19 Mayıs kutlamaları için 2 bin Yeşilay gönüllüsü ile buluşan Milas Yeşilay gönüllüleri 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramını Ankara'da kutladı.

14 ayrı şube ve temsilcilikten gelen 40 otobüs Yeşilay gönüllüsü, sabahın ilk saatlerinden itibaren Ankara'ya ulaşmaya başladı. Atatürk Kültür Merkezi önünde toplanan Yeşilay gönüllülerine şapka ve tişörtler hediye edildi

Şapka ve tişörtlerini alan, kumanyaları dağıtılan Yeşilay gönüllüleri daha sonra Hacı Bayram Veli Camii, Mehmet Akif Ersoy'un evi, Atatürk Orman Çiftliği Hayvanat Bahçesi, Gençlik Parkı ve İlk Meclis'i gezdi.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay, Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, Türkiye Yeşilay Cemiyeti Genel Başkanı Av. Muharrem Balcı, Milas Yeşilay İlçe Temsilcisi Halil İbrahim Pınar ve protokol üyelerinin katıldığı kapanış töreni renkli görüntülere sahne oldu.

Milas Yeşilay İlçe Temsilcisi Halil İbrahim Pınar "Milas'ta Yeşilay artık daha aktif, daha hareketli bir hüviyete bürünüyor. Bir hafta gibi kısa bir süre içinde 45 kişilik Yeşilay gönüllüsü organize olarak Ankara'ya 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı kutlamalarına gittik. Türkiye Yeşilay Cemiyetiyle birlikte dünyanın 35 ülkesinden gelen gençlerle bir olduk. Milas Yeşilay Cemiyeti İlçe Temsilciliği olarak tüm kamu kurum ve kuruluşlarında Yeşilay gönüllüleriyle birlikte yeni organizasyonlar yaparak, başta tüm gençler olmak üzere tüm Milaslıları sigara ve alkolün zararları konusunda bilinçlendirerek, sağlıklı yeni nesillere ulaşmayı hedefliyoruz." dedi. - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Milaslı Yeşilaycılar Ankara'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement