Model Uçak Kursuna Katılan Öğrencilere Belge - Son Dakika
Yerel

Model Uçak Kursuna Katılan Öğrencilere Belge

Model Uçak Kursuna Katılan Öğrencilere Belge

Zübeyde Hanım Ortaokulu öğrencileri açılan "Model Uçak" kursunu tamamlayarak belgelerini aldılar.

09.06.2014 15:13  Güncelleme: 15:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Zübeyde Hanım Ortaokulu öğrencileri açılan "Model Uçak" kursunu tamamlayarak belgelerini aldılar.

Zübeyde Hanım Ortaokulu'nda Havacılık Kulübü beden eğitimi öğretmeni ve Model Uçak öğretmeni Kadir Özenir rehberliğinde mart ayından itibaren 14 kursiyer öğrencinin katılımıyla başlayan kurs, bugün açılan sergi ile sona erdi.

Sergi açılışına Samandağ İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri İlyas Alca, Adem Gürlen THK Antakya Derneği Başkanı Ahmet Şenkule, Zübeyde Hanım Ortaokulu Müdürü Emin Sat, Yüksel Acun Anadolu Lisesi Müdürü Aysel Sat, öğretmen Kadir Özenir, öğrencilere belgelerini törenle verdi.

Türk Hava Kurumu öğrencilere havacılığı sevdirmek, havacı gençlik yetiştirmek ve el becerilerini geliştirmek amacıyla, kurs verildiğini belirten THK Antakya Derneği Başkanı Şenkule, "Türkiye genelinde 3 adet Türk Hava Kurumu üniversitesi mevcut.

Bu mesleği seçerseniz mezun olduğunuzda işiniz hazır iş aramanıza gerek yok" dedi

Zübeyde Hanım Ortaokulu Müdürü Emin Sat, "Türk havacılığının gelişmesini sağlamak amacıyla Atatürk tarafından kurulan Türk Hava Kurumu, yıllardır bu amaçla çalışıyor. Özellikle son yıllarda havacılık sektörünün gelişmesiyle birlikte bu konu daha fazla hayatımıza girmeye başladı. Bu kursumuzu da öğrencilerimize havacılığı öğretmek ve sevdirmek için açtık. Öğrencilerimiz bu kurs sayesinde hem eğlendi hem de yeteneklerini sergiledi. Havacılık sporuna gönül veren öğrencilerimiz geleceğin pilotları, hostesleri, uçak mühendisleri olacaklar" diye konuştu. - HATAY

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Model Uçak Kursuna Katılan Öğrencilere Belge - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement