Mostar' da Atatürk Üniversitesi Rüzgârı Esti - Son Dakika
Yerel

Mostar' da Atatürk Üniversitesi Rüzgârı Esti

Mostar\' da Atatürk Üniversitesi Rüzgârı Esti

Bosna ve Hersek'in Mostar şehrinde ülkenin ikinci büyük devlet üniversitesi Dzemal Bijedic Üniversitesi Ziraat Fakültesi tarafından düzenlenen Uluslararası Tarım Konferansı'na, Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi öğretim üyeleri Prof.Dr.Binali...

30.11.2012 15:15

Bosna ve Hersek'in Mostar şehrinde ülkenin ikinci büyük devlet üniversitesi Dzemal Bijedic Üniversitesi Ziraat Fakültesi tarafından düzenlenen Uluslararası Tarım Konferansı'na, Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi öğretim üyeleri Prof. Dr. Binali Çomaklı, Prof. Dr. Sezai Ercişli, Doç. Dr. Erdal Elkoca ve Doç. Dr. Şaban Kordali katılarak sözlü sunum yaptılar.

Konferansın açılışı Ziraat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Semina Hadziabulic ve Prof. Dr. Sezai Ercişli tarafından yapıldı. Prof. Dr. Sezai Ercişli konferansın çağrılı bildirisini sundu. Konferansa, balkan ülkelerinden çok sayıda bilim insanı katıldı.

Konferansın açılışında, Dzemal Bijedic Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sead Pasıc ve Türkiye'nin Mostar Başkonsolosu Tolga Bermek de hazır bulundu.

Türkiye Cumhuriyeti Başbakanlık Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığı (TİKA) daha önce Dzemal Bijedic Üniversitesi Ziraat Fakültesi binasını yapmış ve laboratuarların kurulmasını sağlamıştı. - ERZURUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Mostar' da Atatürk Üniversitesi Rüzgârı Esti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement