Muğla İgm Üyeleri Antalya'da - Son Dakika
Yerel

Muğla İgm Üyeleri Antalya'da

Muğla İgm Üyeleri Antalya\'da

19.İl Genel Meclisi Tarım, Hayvancılık ve Orman Komisyonu üyeleri Muhammet Şaşmaz, Halil Ilbıra, Eyüp Katırcı, Süleyman Can ve Metin Duran, Antalya İl Genel Meclisi Başkanı Cavit Arı'yı ziyaret etti.

17.02.2012 16:45

19. Uluslararası ANFAŞ Food Product Gıda İhtisas Fuarı'na katılmak üzere Antalya'ya gelen Muğla

İl Genel Meclisi Tarım, Hayvancılık ve Orman Komisyonu üyeleri Muhammet Şaşmaz, Halil Ilbıra, Eyüp Katırcı, Süleyman Can ve Metin Duran, Antalya İl Genel Meclisi Başkanı Cavit Arı'yı ziyaret etti.

Antalya İl Genel Meclisi Başkanı Cavit Arı ve CHP Grup Sözcüsü İlhan Buğdaycı ile karşılıklı bilgi alışverişinde bulunan Muğla İGM Tarım, Hayvancılık ve Orman Komisyonu üyeleri, Expo Center'daki 19. Uluslararası ANFAŞ Food Product Gıda İhtisas Fuarı'na katılmak üzere geldiklerini ve bu arada Antalya'nın tarihi ve doğal güzelliklerini de görme fırsatı bulduklarını söylediler.

Amaçlarının hem fuara katılmak hem de tarım alanlarındaki gelişmeleri yerinde incelemek olduğunu belirten Muğla İl Genel Meclisi Üyeleri ve encümen çalışanları, tarım alanlarındaki ürettikleri ürünleri daha sağlıklı bir şekilde pazarlayabilmek için Muğla'ya soğuk hava depoları yapacaklarını ve bunun için de en teknolojik soğuk hava depolarının bulunduğu Korkuteli'nde inceleme yapacaklarını söylediler.

Antalya'nın tarım, turizm ve ticaret alanlarında diğer illere örnek teşkil edecek bir il olduğunu belirten İl Genel Meclisi Başkanı Cavit Arı, "İlimiz özellikle örtü altı sebze ve meyve üreticiliği konusunda uluslararası standartları yakalamış her mevsim yaş sebze ve meyve üreten Türkiye'nin turfanda sebze ve meyve ambarıdır. Tarım ürünlerinin nasıl saklanacağı ve ticaretin ne şekilde yapılacağı konusunda örnek olarak Antalya'yı seçmeniz bizleri memnun etmiş olup, bu konuda bizlere de bir görev düşer ise her zaman yardımcı olacağımızı belirtmek isterim" dedi. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Muğla İgm Üyeleri Antalya'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement