Naksan'a İhracat Ödülü - Son Dakika
Yerel

Naksan'a İhracat Ödülü

Naksan\'a İhracat Ödülü

Güneydoğu Anadolu İhracatçı Birlikleri, Naksan Holding'e ihracattaki başarısından dolayı 2 ödül verdi.

04.02.2014 13:59

Güneydoğu Anadolu İhracatçı Birlikleri (GAİB) tarafından Naksan Holding'e ihracattaki başarısından dolayı 2 ödül verildi.

Güneydoğu Anadolu İhracatçı Birlikleri tarafından düzenlenen 2013 yılı İhracat Rekortmenleri Ödül Töreni'nde Naksan Holding bünyesinde faaliyetlerini sürdüren Naksan Plastik A.Ş. ve Royal Halı ihracat ödülü aldı.

Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) tarafından her ay başka bir şehirde açıklanan ihracat rakamları Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekçi ve TİM Başkanı Mehmet Büyükekşi'nin katılımıyla Güneydoğu Anadolu İhracatçı Birlikleri'nde düzenlenen toplantıyla kamuoyuna duyuruldu. İhracat rakamlarının açıklanmasının ardından, Türkiye genelinde en çok ihracat yapan GAİB üyesi firmalara, plaket ve takdirname verilen ödül törenine geçildi.

Törende; Naksan Holding'in 2 şirketi ödüle layık görüldü. Naksan Plastik ve Enerji San. Tic. A.Ş.'nin ödülünü Naksan Holding Yönetim Kurulu Başkanı Cahit Nakıboğlu; Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekçi, Gaziantep Milletvekili Fatma Şahin ve TİM Başkanı Mehmet Büyükekşi'den aldı.

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekçi, Gaziantep Milletvekili Fatma Şahin, TİM Başkanı Mehmet Büyükekşi ve GAİB Koordinatörü Abdulkadir Çıkmaz; Royal Halı'nın ödülünü ise Royal Halı Yönetim Kurulu Başkanı Taner Nakıboğlu'na verdi.

2013 yılı ihracat rekortmenleri arasında en çok ödül alan kurumlardan biri unvanını da kazanan Naksan Holding'in ülke ekonomisine katkılarının süreceği ifade edildi. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Naksan'a İhracat Ödülü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement