Ödemiş'te Cezaevi Kaymakçı'ya Hareket Getirecek - Son Dakika
Yerel

Ödemiş'te Cezaevi Kaymakçı'ya Hareket Getirecek

Ödemiş\'te Cezaevi Kaymakçı\'ya Hareket Getirecek

Ödemiş’e bağlı Kaymakçı mahallesinde yapımı devam eden Kaymakçı Cezaevi inşaatında çalışmalar hızla ilerliyor.

26.06.2014 10:53

Ödemiş'e bağlı Kaymakçı mahallesinde yapımı devam eden Kaymakçı Cezaevi inşaatında çalışmalar hızla ilerliyor.

Cezaevi inşaatının taslağının ortaya çıkmasıyla birlikte farklı bir mimari eserin ortaya çıktığını dile getiren Ödemiş Belediye meclis üyesi Halil Güler, "39 bin metrekare alana inşa edilen cezaevi inşaatının kabasının bitmesiyle, artık şu anda inşaatın ince işlerine geçilmesiyle cezaevi inşaatı hızlı bir şekilde yapımı devam etmektedir." dedi.

Cezaevi projesinin ilk gerçekleşmesini eski Ödemiş Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Çil'in sağladığını ifade eden Güler, "İnşaatının tamamlanması sürecini Ödemiş Cumhuriyet Başsavcımız sayın Ömer Faruk Yurdagül takip etmişti. Ancak Yurdagül'ün tayinin Çorum Cumhuriyet Başsavcılığına çıkması nedeniyle cezaevi inşaatının açılışı herhalde büyük bir aksilik çıkmazsa Ödemiş Cumhuriyet Başsavcılığı'na atanan ve önümüzdeki günlerde göreve başlayacak olan Celal Tekin bey'e nasip olacak." dedi.

Ödemiş Belediyespor Başkanı olan ve aynı zamanda Ödemiş Belediye meclis üyesi Halil Güler "Burada bizler güzel bir adım attığımıza inanıyorum. Artık bundan sonra burada arazisi olanların emlakları prim yapacak. Yeni yeni işyerleri oluşacak. Yeni konutlarında hayata geçirmeyi planlıyoruz. Kaymakçı artık herkesin yarınlara daha umutlu baktığı bir kent haline gelecekltir." dedi. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ödemiş'te Cezaevi Kaymakçı'ya Hareket Getirecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement