Ofspor Kuşadası'nda Kampa Girdi - Son Dakika
Yerel

Ofspor Kuşadası'nda Kampa Girdi

Ofspor Kuşadası\'nda Kampa Girdi

Spor-Toto 2.Lig Beyaz grup takımlarından Ofspor, Antalya kampının ardından ikinci yarı hazırlıklarının ikinci etabı için Kuşadası'na gitti.

21.01.2013 19:17

Spor-Toto 2. Lig Beyaz grup takımlarından Ofspor, Antalya kampının ardından ikinci yarı hazırlıklarının ikinci etabı için Kuşadası'na gitti.

Devre arasında Hatayspor'dan Gökhan Caba, Denizlispor'dan Anıl Dilaver, Çaykur Rizespor'dan Ozan Papaker, İstanbulspor'dan kaleci Selçuk Görmüş, alt yapıdan İsmail Odabaşı ve Necati Çakıroğlu'yu kadrosuna dahil eden Ofspor kafilesi, Kuşadası'nda Alkoçlar Adakule Otel'de kampa girdi.

İkinci yarının ilk haftasında 27 Ocak'ta İzmir'de karşılaşacakları Altay maçına kadar Kuşadası'nda kampta bulunacak olan Ofspor, çalışmalarını günde çift idmanla Kuşadası Belediyesi Özer Türk Stadyumu ile Adakule Oteli'nin sahasında sürdürüyor. Ofspor'a yöneticiler Mustafa Şen ve Mustafa Atasoy eşlik ederken, Kulüp Başkanı Olcay Saral'ın da Cuma günü Kuşadası'na gelerek, kampa katılacağı bildirildi.

Ofspor Teknik Direktörü Tolgay Kerimoğlu, devre arasında 6 yeni takviye yaptıklarını belirterek, "Devre arası çalışmalarımız başarıyla sürüyor. Kuşadası'na ilk defa geliyoruz. Antalya'daki ilk etap çalışmalarının ardından ilk hafta İzmir'de oynayacağımız Altay maçına kadar çalışmalarımızı Kuşadası'nda sürdüreceğiz. Maç sabahı Kuşadası'ndan İzmir'e geçeceğiz. Hava şartları nedeniyle biraz sıkıntı yaşadık ama sağ olsun Kuşadası Belediyesi bize her konuda destek oluyor. Kendilerine teşekkür ediyorum" dedi. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ofspor Kuşadası'nda Kampa Girdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement