Oğlum Bak Git Nazilli'de Sahnelendi - Son Dakika
Yerel

Oğlum Bak Git Nazilli'de Sahnelendi

Oğlum Bak Git Nazilli\'de Sahnelendi

Nazilli Belediyesinin organize ettiği Oğlum Bak Git adlı tiyatro oyunu, Mehmet Yüzügüler Kültür Merkezi Tiyatro salonunda sahnelendi.

19.02.2014 10:35  Güncelleme: 10:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Nazilli Belediyesi'nin Sosyal ve Kültürel etkinlikleri kapsamında Nazilli Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından organize edilen 'Oğlum Bak Git' adlı tiyatro oyunu Mehmet Yüzügüler Kültür Merkezi Tiyatro salonunda sahnelendi.

Türk televizyon tarihinin efsane dizisi 'Bizimkiler' de 'Cemil' karakteri ile Türk halkının hafızasına kazınan tiyatrocu Uğurtan Sayıner'in yazıp yönetmenliğini yaptığı "Oğlum Bak Git" isimli Tiyatro oyununu Tiyatro Replik ekibi oyuncuları sahneledi. Belediye Başkan Mustafa Akkaya ve Nazillili tiyatro severlerin ilgiyle izlediği, Uğurtan Sayıner'in yönetip aynı zamanda oynadığı "Oğlum Bak Git" isimli Tiyatro oyununu Tiyatro Replik oyuncularından Şehmus Yığın, Mehmet Gülerbaşı, Çetin Budak, Mehmet Dündar ve Nermin Çiftçi oynadı. Yaklaşık 2 saat süren oyunda karşılama skeci, oğlum bak git, Karadenizli öğrenciler, izdivaç, 1 kıza 2 talip, babadan babaya, ihtiyaroviç ve avukat skeçlerle günlük hayatımızda yaşanan olaylar mizahsen yönüyle anlatıldı. İzleyenleri kahkahaya boğan tiyatro oyunu ayakta alkışlanırken oyun sonrası tüm oyuncular adına Uğurtan Sayıner'e çiçek takdim eden Başkan Yardımcısı Mustafa Akkaya tüm oyunculara Nazilli'ye gelerek sahneledikleri güzel oyunları için teşekkür etti.

İzleyicilerin tezahürat dolu alkışları ile duygulanan Uğurtan Sayıner adına söz alan Şehmus Yığın, Oğlum Bak Git oyunuyla 6 aydır Türkiye turnesi yaptıklarını Nazilli'de karşılaştıkları yoğun ilgiden dolayı çok memnun kaldıklarını belirterek Nazilli Belediyesi ve Belediye Başkanı Haluk Alıcık'a övgü dolu sözler ile teşekkür etti. 27 Şubat'ta Almanya Turnesine aynı oyunla çıkacaklarını turnenin 15 Martta biteceğini ifade eden Şehmus Yığın; "Biz tiyatrocuların en büyük serveti izleyicilerimizden aldığımız alkışlarımızdır. Nazilli bu alkışları ile bizleri en iyi şekilde onure etti. Sanata ve sanatçıya değer veren bir belediye ve Belediye Başkanına sahipsiniz. Nazilli Bu konuda çok şanslı. Birkaç gün sonra gideceğimiz Hamburg da Hamburg Engelliler Elele Derneği için gönüllü olarak gidiyoruz. Oyundan elde edeceğimiz kazanç bu dernek için kullanılacak. Bunun için gideceğimiz turne bizim için çok önemli. Nazilli ye gelerek Nazilli tiyatroseverlerle buluşmamızı organize eden Ali Akdemir'e de ayrıca teşekkür ederek. Nazilli'yi gönlümüze koyarak gideceğimizi Nazillilerin bilmesini istiyoruz" dedi. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Oğlum Bak Git Nazilli'de Sahnelendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement