Öğrencilerden Camii İçin Örnek Bağış - Son Dakika
Son Dakika Logo

Öğrencilerden Camii İçin Örnek Bağış

Öğrencilerden Camii İçin Örnek Bağış
04.04.2026 09:23

Bilecik'te MTAL öğrencileri, harçlıklarını Kuba Camii inşaatına bağışladı. Müftü Dilek, desteklerinden övgüyle bahsetti.

Bilecik'te İbni Sina Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi (MTAL) öğrencileri biriktirdikleri harçlıklarını Kuba Camii inşaatına bağışladı.

Değerler Eğitimi kapsamında biriktirdikleri harçlıklarını cami inşaatına bağışlayan öğrencilerin desteği, Bilecik İl Müftüsü Ahmet Dilek tarafından kabul edildi. Kuba Camii Yaptırma ve Yaşatma Derneği adına teslim alınan bağışlar, öğrencilerin örnek davranışı olarak değerlendirildi. Program kapsamında öğrenciler cami inşaat alanında dolaşarak çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Bilecik İl Müftüsü Ahmet Dilek, öğrencilerin duyarlılığından memnuniyet duyduğunu belirterek, "Genç yaşta manevi değerlere önem vermeniz ve paylaşma bilinciyle hareket etmeniz son derece kıymetlidir. Bu davranışınız toplumun tüm kesimlerine örnek teşkil etmektedir. Camiler, birlik ve beraberliğimizi pekiştiren en önemli mekanlardır. Bu anlamlı katkınız için sizleri, ailelerinizi ve öğretmenlerinizi tebrik ediyorum" dedi. - BİLECİK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Öğrencilerden Camii İçin Örnek Bağış - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement