Öğretmenler Engelli Öğrencilerin Eğitim İçin Yurtdışına Gidiyor - Son Dakika
Yerel

Öğretmenler Engelli Öğrencilerin Eğitim İçin Yurtdışına Gidiyor

Şehit Hasan Önal Kız Teknik ve Meslek Lisesinin öğretmenleri tarafından yapılan proje kapsamında 14 öğretmen yurtdışında eğitim alacak.

14.01.2015 15:27  Güncelleme: 15:31

Eskişehir'deki bir meslek lisesi tarafından engelli öğrencilerin eğitim ve mesleki yönlendirmelerini desteklemek amacıyla geliştirilen "Özel Eğitime İhtiyacı Olan Bireylerin Mesleki Eğitime Yönlendirilmesi ve Entegrasyonu" projesinin tanıtımı gerçekleştirildi.

Şehit Hasan Önal Kız Teknik ve Meslek Lisesi'nin öğretmenleri tarafından yapılan Avrupa Birliği (AB) Bakanlığı'na bağlı AB Eğitim ve Gençlik Programları Merkezi Başkanlığı desteklenip, Erasmus Plus Okul Eğitimi Personel Hareketliliği kapsamında kabul edilen proje, Odunpazarı Kaymakamı Selim Parlar, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Özden Akkaya ve Odunpazarı İlçe Milli Eğitim Müdürü Hasan Başyiğit'in katıldığı toplantıyla tanıtıldı.

Proje kapsamında eğitim almak için okulda bulunan çocuk gelişimi ve eğitimi, giyim üretim teknolojisi, yiyecek ve içecek hizmetleri, güzellik ve saç bakım hizmetleri, bahçecilik ve peyzaj bölümü ile kültür dersi öğretmenleri arasında 14 kişi belirlendi.

Öğretmenlerden 7'si 25 Ocak-7 Şubat'ta İspanya'da, 7'si ise 26 Nisan-9 Mayıs'ta Almanya'da kaynaştırma öğrencilerinin mesleki eğitime entegrasyonu konusunda eğitim alacak. - Eskişehir

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Öğretmenler Engelli Öğrencilerin Eğitim İçin Yurtdışına Gidiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement