Omo Batı Karadeniz Şubesi Kastamonu'da Açıldı - Son Dakika
Yerel

Omo Batı Karadeniz Şubesi Kastamonu'da Açıldı

Omo Batı Karadeniz Şubesi Kastamonu\'da Açıldı

Türkiye Mimarlar ve Mühendisler Odası (TMMOB) Orman Mühendisleri Odası Batı Karadeniz Şubesi Kastamonu’da düzenlenen törenle açıldı.

18.05.2014 17:48

Türkiye Mimarlar ve Mühendisler Odası (TMMOB) Orman Mühendisleri Odası Batı Karadeniz Şubesi Kastamonu'da düzenlenen törenle açıldı.

Açılışa Orman Mühendisleri Odası Genel Başkanı Ali Küçükaydın, Batı Karadeniz Şube Başkanı Cengiz Dik ile çok sayıda orman mühendisi katıldı. Yapılan duanın ardından açılış kurdelesini kesen Orman Mühendisleri Odası Genel Başkanı Ali Küçükaydın, Batı Karadeniz Bölgesinin Türkiye'deki şubeler arasında önemli olduğunu belirterek, daha önce merkezin Karabük'te olduğunu fakat ormancılığın merkezi olan Batı Karadeniz Şubesi'nin Kastamonu'da olmasının daha yararlı olacağını düşündükleri için Kastamonu'ya aktardıklarını kaydetti.

Ormancılık anlamında Türkiye'de Kastamonu'nun çok büyük öneme sahip olduğunu ifade eden Küçükaydın, şunları söyledi:

"Üretimden orman köylüsüne dayalı halkı ilgilendiren pek çok konu var. Korunan alanlar bakımından ormancılık anlamında hassas alanlar yönüyle Kastamonu'da önemli noktalar bulunuyor. Bu bakımdan bir okul niyetiyle orman mühendislerinin en çok görev yaptığı, ormancılık sanayisinin en yoğun olduğu bölge olan Kastamonu'da yeni şubemizi açmış bulunuyoruz. Bizler meslek odasıyız. Görevimiz mesleğimizin ve meslektaşlarımızın geleceğe dönük gelişmesini sağlamaktır. Yeni yönetimle beraber bölgenin ormancılığına çok büyük katkılar sağlanacağını düşünüyorum."

Batı Karadeniz Şube Başkanı Cengiz Dik ise, Kastamonu'ya açılan şube nedeniyle mutluluk duyduklarını belirterek, kendilerini yalnız bırakmayan davetlilere de desteklerinden ötürü teşekkür etti. Merkezi Kastamonu olan Batı Karadeniz Şubesi, Zonguldak, Bartın, Karabük ve Sinop illerine de hizmet verecek. - KASTAMONU

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Omo Batı Karadeniz Şubesi Kastamonu'da Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement