Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Öğrenci Konseyi İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş'ı ziyaret ederek plaket takdim etti.
Ziyarette konuşan Öğrenci Konseyi Başkanı Suat Ortahisar, "İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş'ın üniversitemizde yapacağımız etkinliklerde her türlü yardım sözünü vermesi bizleri mutlu etti. Belediye Başkanı Demirtaş'ın bizleri anlaması, yapılacak olan etkinliklerde bizlerin elini güçlendirdi. Başkan Demirtaş'a bizlere verdiği destekten dolayı teşekkür ederiz" dedi.
OMÜ Öğrenci Konseyi'nin ziyaretinden dolayı mutlu olduğunu söyleyen Başkan Demirtaş, "Ülkemizin yarınları bu temiz yüzlü ve pırıl pırıl gençlerimize emanettir. Ben planlı, programlı, zeki ve hedefleri olan böylesi gençleri görünce gelecek için daha umutlu oluyorum. İlkadım Belediyesi olarak, üniversite öğrencilerimiz ile birlikte çeşitli kültürel, sosyal faaliyetler ve proje çalışmaları içinde gençlerimizin her zaman yanında olacağız" diye konuştu.
Ziyaret sonrası Öğrenci Konseyi Başkanı Suat Ortahisar, Başkan Demirtaş'a üniversitede öğrencilere yönelik ücretsiz çorba-ekmek dağıtımı için teşekkür plaketi takdim etti. - SAMSUN
Son Dakika › Yerel › Omü Öğrenci Konseyi'nden Demirtaş'a Plaket - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.