Ordu'ya Atanan Vali Çiftçi, Kütahya'daki Son Toplantısını Domaniç İlçesinde Yaptı - Son Dakika
Yerel

Ordu'ya Atanan Vali Çiftçi, Kütahya'daki Son Toplantısını Domaniç İlçesinde Yaptı

Ordu\'ya Atanan Vali Çiftçi, Kütahya\'daki Son Toplantısını Domaniç İlçesinde Yaptı

Ordu'ya atanan Vali Kenan Çiftçi, Kütahya'daki son toplantısı Domaniç ilçesinde yaptı.

10.05.2013 12:12

Ordu'ya atanan Vali Kenan Çiftçi, Kütahya'daki son toplantısı Domaniç ilçesinde yaptı.

Vali Çiftçi, ilçedeki koordinasyonu sağlamak, sorunları tespit etmek, sorunlara yerinde çözüm bulmak ve fikir alışverişinde bulunmak amacıyla her ilçede düzenlenen İlçe koordinasyon toplantılarının sonuncusunu Domaniç ilçesi Meslek Yüksekokulu'nda gerçekleştirdi.

Valisi Kenan Çiftçi, "Bu toplantıların amacı ve işin aslı hesap vermek. 1 Yıl geçti ve bu bir yıl içinde kamu kurum ve kuruluşlar tarafından 2012 yılında neler yaptık ve 2013 yılında sizler adına neler plandık. Bu toplantılarda ilk olarak Kütahya geneline bakıyoruz ve daha sonra ilçe özeline iniyoruz ve burada neler yaptık. Daha sonra olur ya eksik kalan ve sizlerin mutlaka yapılmasını istediğiniz hizmetler varsa onları not alalım ve onları da yerine getirelim arzusu ile bu toplantıları yapıyoruz. Bu toplantıların asıl ve en önemli noktası sizin görüşleriniz" dedi.

Öncelikle, Domaniç bir kuruluşun şehri, Osmanlının en önemli merkezlerinden bir tanesi diyen Vali Kenan Çiftçi sözlerine şöyle devam etti:

"Biz buranın turizme açılması ve canlanması adına ciddi bir çaba ve gayret göstermeye çalıştık. Bazıları yapıldı bazıları yapılamadı ama yürüyüş yolları ile özellikle mesire alanları ile Çarşamba'daki Hayme anamız ile birlikte, Abdülhamit'in halen üzerinde tapulu alanları ile birlikte. Müthiş bir tabiat harikası. Sadece burayı bizim biraz daha tanıtmamız gerekiyordu onun çaba ve gayretlerini yapmaya çalıştık. Özellikle buradaki hedef kitlemiz daha çok İnegöl ve Bursa. Yani Bursa'daki insanların gelip buraları gezmesi, yürümesi, burada harcama yapmaları ve buradaki canlılığın hareketlenmesi varsa bazı alanlara yatırım yapılması için çalışılıyor. Domaniç'in Osmanlı'ya da Beşiklik etmesi hasebiyle Kütahya'mız için önemli bir ilçe. O insan yapısı ve duygusu burada devam ediyor. İnşallah iyileştirilen Tavşanlı hattına bağlanan yolla birlikte Tavşanlı'dan sonra Emet ve Simav'a bağlanacak yolla birlikte burası hem geçiş güzergahı hemde çok hareketli bir yer haline gelecek. Bundan sonra şu anki potansiyelimizden çok daha fevkinde işler olacaktır diye ümit ediyorum"

Vali Kenan Çiftçi başkanlığında yapılan toplantıya, Domaniç Kaymakamı Dr. Mehmet Boztepe, Domaniç Belediye Başkanı Yakup Yardımcı, İl Jandarma Komutanı, İl Emniyet Müdürü, İl Genel Meclis Başkanı, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri, Orman Bölge Müdürü, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü, İl Çevre ve Şehircilik Müdürü, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü, İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü, İl Milli Eğitim Müdürü, İl Sağlık Müdürü, İl Halk Sağlığı Müdürü, Karayolları 145. Şube Şefi, TKDK İl Koordinatörü ve ilçedeki kurumların amirleri, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum örgütlerinin temsilcileri, muhtarlar ve çok sayıda davetli katıldı.

(EFE)

10.05.2013 12: 02: 33

TSI

NNNN - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ordu'ya Atanan Vali Çiftçi, Kütahya'daki Son Toplantısını Domaniç İlçesinde Yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement