Orman ve Su İşleri Bakanı Eroğlu Açıklaması - Son Dakika
Yerel

Orman ve Su İşleri Bakanı Eroğlu Açıklaması

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, "Milletimiz inşallah 1 Kasım'da AK Parti'yi tek başına iktidara getirecektir" dedi.

28.10.2015 20:18

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, "Milletimiz inşallah 1 Kasım'da AK Parti'yi tek başına iktidara getirecektir" dedi.

Eroğlu, seçim çalışmaları kapsamında geldiği Afyonkarahisar'ın Sinanpaşa ilçesine bağlı, Tokuşlar, Düzağaç, Akören, Tınaztepe, Serban ve Taşoluk beldelerinde halka hitap etti.

Taşoluk Belde Meydanı'nda konuşan Eroğlu, halkın desteğiyle AK Parti hükumetlerinin destan yazdığını söyledi.

"Dünyanın en büyük barajlarını yapıyoruz" diyen Eroğlu, 279 baraj yaptıklarını ve 77 şehire de su götürdüklerini ifade etti.

Eroğlu, Türkiye'de, tek başına iktidar olmamasını planlayanların olduğunu vurgulayarak, "AK Parti koalisyona mahkum olsun istiyorlar. Ama biz milletimize güveniyoruz. Milletimiz inşallah 1 Kasım'da AK Parti'yi tek başına iktidara getirecektir" ifadelerini kullandı.

" Afrika'daki insanları görünce duygulanıyorum"

Afrika'daki insanları gördüğünde çok duygulandığını ve üzüldüğünü dile getiren Eroğlu, şöyle konuştu:

"Batı, onları hep sömürmüş. Bir Afrikalı kardeşimiz ne dedi biliyor musunuz? 'Bir beyaz adam elini uzattığı zaman biz elimizi koparacak diye korkardık ama siz el uzatıyorsunuz sadece eliniz değil, bize kalbinizi uzatıyorsunuz' dedi. Sayın Cumhurbaşkanımız talimat verdi, biz de oraya TİKA ve DSİ ile bir milyon 600 bin kişiye su götürdük. Bundan çok rahatsız olanlar var. Sizin gücünüz, milletin ve hükumetimizin gücü olmasa bu toprakları paramparça edecekler."

Eroğlu, daha sonra, Nuh Beldesi'nde halka hitap etti.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Orman ve Su İşleri Bakanı Eroğlu Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement