Otomobil, Kaza Yapan Araca Yardım İçin Bekleyen Kargo Kamyonuna Çarptı: 2 Ölü - Son Dakika
Yerel

Otomobil, Kaza Yapan Araca Yardım İçin Bekleyen Kargo Kamyonuna Çarptı: 2 Ölü

Kırıkkale yakınlarında bir köpeğe çarpmamak için kaza yapan otomobile yardım etmek için duran kargo kamyonuna arkadan çarptı

25.07.2011 15:31

Kırıkkale yakınlarında bir köpeğe çarpmamak için kaza yapan otomobile yardım etmek için duran kargo kamyonuna arkadan çarptı. Kazada, otomobil şoförü ile eşi hayatını kaybetti.

Kaza, Kırıkkale-Samsun çevre karayolunda sabah saat 10. 00 sıralarında meydana geldi. Yolda bir köpeğe çarpmamak için kaza yapan bir otomobili gören 60 TG 152 plakalı kargo kamyonunun şoförü Süleyman Taşçı, yardım amacıyla aracını sağa çekip park etti.

Bu sırada Amasya'dan Ankara istikametine giden Salih Erbaş'ın kullandığı 06 BC 0771 plakalı otomobil, sağa park eden kargo kamyonuna arkadan çarptı. Kamyona hızla çarpıp, aracın altına girerek ön tarafı hurdaya dönen otomobilin içinde ezilen sürücü Salih Erbaş (48) ile eşi Yeter Erbaş (50) hayatını kaybetti.

Cumhuriyet Savcısının kaza yerine gelmesinden sonra ezilerek ölenlerin cesetleri araçttan güçlükle çıkartılarak Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesi'ne kaldırıldı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Yerel Otomobil, Kaza Yapan Araca Yardım İçin Bekleyen Kargo Kamyonuna Çarptı: 2 Ölü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement