Palandöken'den Ucuz Mal Uyarısı - Son Dakika
Yerel

Palandöken'den Ucuz Mal Uyarısı

Palandöken\'den Ucuz Mal Uyarısı

TESK Genel Başkanı Bendevi Palandöken, Batman'da Ramazan öncesi hem esnafa hem de vatandaşlara önemli uyarılarda bulundu.

22.07.2014 13:46  Güncelleme: 14:00

Önceki gün Batman'a gelen Türkiye Esnaf ve Sanatkârlar Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken, Batman'da Ramazan öncesi hem esnafa hem de vatandaşlara önemli uyarılarda bulundu.

Esnaf ziyaretinde bulunan ve girdiği bir şekerci dükkanında açıklamada bulunan Palandöken, "Bayram şekerinizi sokakta açıkta aldığınız zaman hijyen bakımından ne olduğu belli olmayan ama esnaftan alındığı zaman kalitesi belli olan dolayısıyla, kullanma tarihleri belli olan marka ürün alıyorsunuz. Sağlığınızı üç kuruş, beş kuruş ucuz diye daha tehlikeli bir hale getirip masraf ettirmemesi için vatandaşın bu bayram alışverişini mutlaka esnaftan yapmasını öneriyoruz" dedi. Bazı işyerlerindeki 'Kapatıyoruz' ilanlarına itibar edilmemesi uyarısında da bulunan Palandöken, "Önümüz bayram böyle maliyetinin altında, 'Kapatıyoruz' reklamlarına çok rağbet gösterilmemesi, gerçek, yerli esnaftan alışveriş yapılması hele gıda ürünleri bu önümüzdeki bayram çikolatasına, şekerine ve tatlısına çok dikkat edilmesi lazım. 6 liraya herhalde çikolata olmaz. Dolayısıyla bu vatandaşın kandırılmasına neden olan haksız rekabeti yaratan koran satıcılarla da yerel yöneticiler mücadele etmelidir" dedi.

Daha sonra bir ayakkabıcı dükkanına giren Palandöken, özellikle Çin malı ayakkabılardan uzak durulması uyarısında bulundu.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Palandöken'den Ucuz Mal Uyarısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement