Paü'lü Karateciler Dereceyle Döndü - Son Dakika
Son Dakika Logo
Son Dakika Uygulamayı yükle! YÜKLE

Paü'lü Karateciler Dereceyle Döndü

Google algoritmasına bırakmayın, okuyacağınız haberi siz seçin! Tıkla ve ekle

Pamukkale Ünversitesi sporcularının Üniversitelerarası Türkiye Karate Şampiyonası'nda takım ve ferdi müsabakalarda Türkiye üçüncüsü olduğu bildirildi.

Pamukkale Ünversitesi sporcularının Üniversitelerarası Türkiye Karate Şampiyonası'nda takım ve ferdi müsabakalarda Türkiye üçüncüsü olduğu bildirildi.

PAÜ'den yapılan yazılı açıklamada, Amasya'da yapılan şampiyonaya 5 kız 4 erkek sporcuyla katılan PAÜ'nün, Didem Çakın, Mücessem Buse Avcu, Sevgi Güler, Hilal Karahançer ve Gülşah Bayram'dan oluşan Bayanlar Kumite Takımı ve ferdi müsabakalarda bayanlar +68 kiloda Mücessem Buse Avcu'nun Türkiye 3.'sü olduğu belirtildi.

Açıklamada, antrenör Erdoğan Balık nezaretinde yıl boyunca çalışan takım sporcularının müsabakalar sonunda dereceye girme hedeflerini başardıkları, şampiyonalarda daha iyi sonuçlar almaya çalışacakları kaydedildi.

- DENİZLİ

Kaynak: AA