Elazığ Emniyet Müdürlüğü tarafından Ramazan Bayramı öncesi vatandaşların yoğunluk gösterdiği yerlerde ek tedbirler alındı.
Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamaya göre, Ramazan Bayramı'na kadar halkın yoğun olarak bulunduğu Gazi, Vali Fahribey, Hürriyet ve Zübeyde Hanım Caddeleri'nde yaya devriyelerin görevlendirildiği, halkın alışverişini huzur içerisinde yapabilmeleri için gerekli güvenlik tedbirlerinin alındığı belirtildi.
Bayram öncesi olduğu gibi bayram süresince de kontrollerin devam edeceği ve mezarlık ziyaretleri ile bayram namazı süresince camilerde güvenlik tedbirlerinin alınacağı kaydedilen açıklamada, ayrıca yol güzergahlarında radarla hız kontrolü, alkol ve emniyet kemeri uygulaması yapılacağı ifade edildi.
Muhabir: İsmail Şen/ Emrah Gökmen
Yayıncı: Önder Felek - ELAZIĞ
Son Dakika › Yerel › Ramazan Bayramı - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.