Sakarya Gazeteciler Birliği İlk Toplantısını Yaptı - Son Dakika
Yerel

Sakarya Gazeteciler Birliği İlk Toplantısını Yaptı

Sakarya Gazeteciler Birliği İlk Toplantısını Yaptı

Sakarya’da ihtiyaç olarak hissedilen ve gazetecilerin bir araya gelerek oluşturduğu Sakarya Gazeteciler Birliği (SGB) ilk genel kurulunu yapıyor.

17.03.2015 15:56

Sakarya'da ihtiyaç olarak hissedilen ve gazetecilerin bir araya gelerek oluşturduğu Sakarya Gazeteciler Birliği (SGB) ilk genel kurulunu yapıyor.

Müjdat Çetin Başkanlığında 23 Aralık 2014 tarihinde 12 kurucu üye ile kurulan Sakarya Gazeteciler Birliği Kurucular Kurulu ilk toplantısını yaptı. Sakarya Gazeteciler Birliğinin Kurucular Kurulunda Arda Aydıntepe, Salih Yalçıntaş, Emin Can, Hüseyin Cumalı, Nebahat Çetin, Ekrem Ürdüç, Semra Can, Ali Fikri Aşık, Ahmet Kaya, Abdullah Can ve Engin Arapoğlu yer alıyor.

Bütün gazetecilerin ve medya çalışanlarını bir çatı altında toplamayı hedefleyen Sakarya Gazeteciler Birliği, yapacağı sosyal sorumluluk projeleri ve faaliyetleri ile adından sıkça bahsettirecek. Şuanda üye sayısı 60'ı bulan SGB'de ilk genel kurul Nisan ayı içerisinde gerçekleştirilecek.

SGB Kurucu Başkanı Müjdat Çetin, "Sakarya'da yıllardır ihtiyacı hissedilen eksikliği gidermek ve meslektaşlarımızın bir çatı altında toplanmasını sağlamaya yönelik başlatmış olduğumuz girişime gösterilen ilgi, doğru yolda olduğumuzu göstermeye yetti. Gerek meslek büyüklerimizin, gerekse mesleğe yeni başlayan meslektaşlarımızın heyecanı ile her geçen gün büyümeye devam edeceğiz. Meslektaşlarımızın tümüne birliğimizin kapısı sonuna kadar açıktır. Tüm meslektaşlarımıza daha güçlü olmak için birliğimiz altında bir araya gelmeye de davet ediyorum" dedi. - SAKARYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Sakarya Gazeteciler Birliği İlk Toplantısını Yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement