Şanlıurfa'da AK Parti'li Elgün, Rakiplerinin Gönlünü Aldı - Son Dakika
Yerel

Şanlıurfa'da AK Parti'li Elgün, Rakiplerinin Gönlünü Aldı

Şanlıurfa\'da AK Parti\'li Elgün, Rakiplerinin Gönlünü Aldı

AK Parti Eyyübiye İlçe Başkanı Süleyman Elgün, ilçe başkanlığı için müracaat eden 15 partili arkadaşı ile buluştu.

01.10.2013 11:55  Güncelleme: 09:08

Düzenlenen istişare toplantısına Ak Parti Eyyübiye ilçe başkanı Süleyman Elgün, Ak Parti Şanlıurfa il koordinatörü Batman milletvekili Ahmet İnal, Ak Parti Şanlıurfa milletvekili Halil Özcan, Ak Parti Şanlıurfa il başkanı Av. Yusuf Eğilmez, il başkan yardımcıları Erkan Sözen ve Nihat Kılıç, il yönetim kurulu üyesi Mehmet Eriten, Eyyübiye ilçe başkanlığına müracaat eden aday adaylarından Hümeyit Bilbay, Abdullah Tacar, Mustafa Ağar, Mehmet Alkan, Necmettin Sağlam, Murat İfşat, Yusuf Mert, Mehmet Özmodanlı, İbrahim Karamus, Mahmut Alpak, Mehmet Akkuş, Halil Erkan, Mehmet Çakallı, Özğür Yaşar, İbrahim Ovabeyli katıldı.

İstişare toplantının açılış konuşmasını Ak Parti Şanlıurfa il koordinatörü Batman Milletvekili Ahmet İnal, gerçekleştirdi.

İNAL: ANLAYIŞTAN ÖTÜRÜ PARTİLİLERİMİ TEBRİK EDİYORUM

Toplantının açılış konuşmasını yapan Ak Parti Şanlıurfa il koordinatörü Batman Milletvekili Ahmet İnal, partili arkadaşlarına çalışmalarında başarılar dileyerek, "Bu tür işlere birçok kişi talip olur, bir kişiye nasip olur. Nasip olan arkadaş diğerlerinden iyidir, faziletlidir, çok bilgilidir, çok kültürlüdür anlamı çıkmasın biraz nasip, kısmet işidir. Dolayısıyla sizlerin de göstermiş olduğunuz anlayışa da, buraya kadar teşrifinize de teşekkür ediyoruz. Çok sağ olunuz. Bu da sizin büyüklüğünüz, sizin erdemliğinizi gösteren bir davranış oldu" diye konuştu.

ELGÜN: ARKADAŞLARIMIZIN FİKİRLERİ BİZİM İÇİN ÖNEMLİ

İnal'a katılımlarından dolayı teşekkür eden İlçe Başkanı Süleyman Elgün ise, "Ak Parti Eyyübiye İlçe Başkanlığı'na aday adayı olmuş 15 arkadaşlarımızla bugün bir araya geldik. Toplantımız çok verimli geçti. Belki bu yaptığımız toplantı Türkiye'de bir ilk toplantıdır. İnşallah bu arkadaşlarımızla hep beraber yine bir arada olacağız. Hepsi birbirinden çok değerli, çok önemli insanlar. Eyyübiye için aday adayları olmaları ilçe hakkında çok şey bildikleri anlamına gelir. Ondan dolayı bizler Eyybiye ilçe başkanlığı olarak bu arkadaşlarımızın ilçe ile ilgili bilgileri, birikimleri ile faydalanacağız" dedi.

EĞİLMEZ: AK PARTİ'NİN RUHU BU İŞTE

Ak Parti Şanlıurfa İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez'de, "Bu güzel istişare toplantısında bizleri bir araya getirdiği için Eyyübiye ilçe başkanımız Süleyman Elgün'e teşekkür ediyorum. Bundan böyle tek hedefimiz Şanlıurfa'mız için, Türkiye'miz için birlik ve beraberlik içerisinde çalışıp, ülkemizi kalkındırmak için elimizden gelen gayreti sarf etmektir" diye konuştu.

Yapılan istişare toplantı yaklaşık olarak iki saat sürdü. Toplantının ardından aday adayları ile partililer hep birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.

(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Şanlıurfa'da AK Parti'li Elgün, Rakiplerinin Gönlünü Aldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement