Şanlıurfa'dan Kısa Kısa - Son Dakika
Yerel

Şanlıurfa'dan Kısa Kısa

Şanlıurfa\'dan Kısa Kısa

Halfeti'de su altı fotoğraf çekimi yapıldı

22.10.2013 17:08

Halfeti Birecik Baraj Gölü'nde su altı çekimleri yapıldı.

İl Özel İdaresinin yürüttüğü "Şanlıurfa Kültürel Mirasının Tanıtım Projesi" bünyesinde, kentin tanıtımı ve turizm çalışmalarında kullanılmak üzerede Balıklıgöl, Halfeti, Birecik ve, Atatürk baraj göleri ile Fırat Nehri'nde su altı fotoğraf çekimleri yapılıyor.

Birecik Barajı'nın yapılmasıyla su altında kalan eski Halfeti'deki Ulu Cami, Meydan Mezarlığı, Çekem Mahalesi ve batık kent olarak nitelendirilen ve Savaşan Köyünde sualtı fotoğraf sanatçısı Bülent Şelli tarafından su altı fotoğraf çekimi yapıldı.

Türkiye Sualtı Sporları Fedarasyonu Şanlıurfa il temsilcisi Nihat Özdal, Halfeti'nin uluslararası bir turizm merkezi olmaya aday olduğunu belirterek,  katkılarından dolayı Vali Celalettin Güvenç'e teşekkür etti.

-Şanlıurfa'de elektrik kesintisi

Şanlıurfa'da bazı mahallelerde yarın elektrik kesintisi uygulanacak.

Dicle Elektrik Dağıtım AŞ'den (DEDAŞ)  yapılan açıklamaya göre, ilçedeki trafo merkezinde bakım ve onarım çalışması yapılacak.

Çalışmalar dolayısıyla saat 06.00 ila 08.00 saatleri arasında Karşıyaka Mahallesi, Dedeosman Mahallesinin bir kısmı, Mance Mahallesi ve Buhara Mahallesinde enerji kesintisi yaşanacak. - Şanlıurfa

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Şanlıurfa'dan Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement