Şaphane Göletinin Temeli Törenle Atıldı - Son Dakika
Yerel

Şaphane Göletinin Temeli Törenle Atıldı

Şaphane Göletinin Temeli Törenle Atıldı

Kütahya'nın Şaphane ilçesinde, 684 kişiye istihdam sağlayacak olan Şaphane Göletinin temeli törenle atıldı.

04.03.2014 12:53  Güncelleme: 12:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kütahya'nın Şaphane ilçesinde, 684 kişiye istihdam sağlayacak olan Şaphane Göleti'nin temeli törenle atıldı.

Şaphane Göleti İnşaat sahasında gerçekleştirilen temel atma törenine Maliye Bakan Yardımcısı Abdullah Erdem Cantimur, İlçe Kaymakamı Muhammet Ali Çatalbaş, Belediye Başkanı Ramazan Yeşildeniz, Devlet Su İşleri (DSİ) Eskişehir Bölge Müdür Yardımcısı Adil Sabancı, daire amirleri ve vatandaşlar katıldı.

Törende bir konuşma yapan Şaphane Kaymakamı Muhammet Ali Çatalbaş, temeli atılan Şaphane Göletinde yıllık 1.58 milyon metreküp sulama suyu depolanacağını, 684 kişiye istihdam sağlanacağını ve milli ekonomiye yıllık 1 milyon 245 bin 748 TL fayda sağlanacağını söyledi.

Şaphane Kaymakamı Muhammet Ali Çatalbaş, göletin Şaphane'ye kazandırılmasında emeği geçen başta Başbakan Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Maliye Bakan Yardımcısı Abdullah Erdem Cantimur, Kütahya Valisi Şerif Yılmaz ve diğer kişi ve kurumlara şahsı ve ilçesi adına teşekkür etti.

Daha sonra Maliye Bakan Yardımcısı Abdullah Erdem Cantimur, İlçe Kaymakamı Muhammet Ali Çatalbaş, Belediye Başkanı Ramazan Yeşildeniz ve DSİ Eskişehir Bölge Müdür Yardımcısı Adil Sabancı tarafından birlikte göletin temeli atıldı.(MA-EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Şaphane Göletinin Temeli Törenle Atıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement