Sarıgöl Esnafı Polisin Yanında - Son Dakika
Yerel

Sarıgöl Esnafı Polisin Yanında

Sarıgöl Esnafı Polisin Yanında

Manisa’nın Sarıgöl ilçesindeki esnaf odaları başkanları İstanbul’da çevik kuvvet ekiplerine yapılan hain terör saldırısı sonucu şehit düşen polislere baş sağlığı dilemek ve desteklerini göstermek için Sarıgöl İlçe Emniyet Müdürlüğünü ziyaret etti.

12.12.2016 17:00

Manisa'nın Sarıgöl ilçesindeki esnaf odaları başkanları İstanbul'da çevik kuvvet ekiplerine yapılan hain terör saldırısı sonucu şehit düşen polislere baş sağlığı dilemek ve desteklerini göstermek için Sarıgöl İlçe Emniyet Müdürlüğünü ziyaret etti.

Sarıgöl'de Esnaf Odaları, Kahveciler Odası ve Şoförler Odası başkan ve yöneticileri Sarıgöl İlçe Emniyet Müdür Yardımcısı Komiser Mustafa Kaan Selçuk'u makamında ziyaret ederek polislerin her zaman yanında olduklarını belirterek, şehit olan polisler için başsağlığı dileğinde bulundu.

Polislere destek ve başsağlığında bulunan Sarıgöl Esnaf ve Sanatkar Odası Başkanı Emrah Eroğlu, Kahveciler Derneği Başkanı Mehmet Ali Mezarcı, Sarıgöl Şoförler Odası Başkanı İbrahim Uyanık, yapılan hain saldırıyı kınayarak şehit olan polislere Allah'tan rahmet diledi. Esnaf odaları başkanları vatandaşlar olarak her zaman polisin yanında olduklarını ve desteklerinin süreceğini belirtti. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Sarıgöl Esnafı Polisin Yanında - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement