Sarıgöllü Bayanlar Manisa'yı Gezdi - Son Dakika
Yerel

Sarıgöllü Bayanlar Manisa'yı Gezdi

Sarıgöllü Bayanlar Manisa\'yı Gezdi

Manisa Belediyesi'nin Kent Konseyi Kadın Meclisi işbirliğiyle hayata geçirdiği "Haydi Kadınlar Manisa'ya" projesi kapsamında, Sarıgöllü kadınlar Manisa'da ağırlandı.

07.05.2013 18:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Manisa Belediyesi'nin Kent Konseyi Kadın Meclisi işbirliğiyle hayata geçirdiği "Haydi Kadınlar Manisa'ya" projesi kapsamında, Sarıgöllü kadınlar Manisa'da ağırlandı.

Manisa Belediyesi tarafından tahsis edilen 3 otobüsle kente gelen yaklaşık 90 kişilik bayan gurubunun ilk durağı Çanakkale Şehitleri Anıtı ve Atatürk Sergi Salonu oldu. Anıtı Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Sevil Şekercioğlu ve rehberler eşliğinde gezen bayanlar, Manisa'ya böylesi anlamlı bir eser kazandıran Belediye Başkanı Cengiz Ergün'ü tebrik etti. Anıt gezisinin sonrasında bayanlar, Atatürk Gençlik Merkezi ile Laleli Çocuk Kültür ve Sanat Merkezi'ni gezdi. Manisa Belediyesi'nin kente kazandırdığı hizmetleri dikkatle inceleyen bayanlar Gençlik Merkezi'nde öğle yemeği molası verdi.

MANİSA'NIN TARİHİNE YOLCULUK ETTİLER

Gezinin öğleden sonraki bölümünde Sarıgöllü bayanlar, Kent Konseyi Kadın Meclisi Üyesi Gönüllü Rehber Canan Çağlayan Akyüz eşliğinde kentin tarihi ve turistik mekanlarını gezdi. Belediye Başkan Yardımcısı Nursel Ustamehmetoğlu da bayanların gezisine katıldı. Gönüllü rehber Akyüz'ün tarihi anlatımıyla Sultan Cami'ni ziyaret eden bayanlar, camiide namaz kılma fırsatı da buldu. Sultan Cami'nin sonrasında Saruhan Bey Türbesi, Muradiye Cami ve Ulucami ziyaret edildi. Ulucami önünde bulunan tarihi Saat Kulesi altında çay molası verilerek, hatıra fotoğrafı çektirildi. Bayanlar, güzel bir gün geçirdiklerini ifade ederek, kendilerini ağırladıkları için Belediye Başkan Yardımcısı Nursel Ustamehmetoğlu'na çiçek takdim etti. Gezi Mevlevihane'nin ziyaret edilmesiyle sona erdi. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Sarıgöllü Bayanlar Manisa'yı Gezdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement