Selendi'de Kutlu Doğum Pilavı Dağıtıldı - Son Dakika
Yerel

Selendi'de Kutlu Doğum Pilavı Dağıtıldı

Selendi\'de Kutlu Doğum Pilavı Dağıtıldı

Manisa’nın Selendi ilçesinde Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri kapsamında İlçe Müftülüğü tarafından hayırseverlerin katkılarıyla Tokatüstü Mevkiinde 3 bin kişiye ’Kutlu Doğum Pilavı’ dağıtıldı.

14.04.2015 13:03

Manisa'nın Selendi ilçesinde Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri kapsamında İlçe Müftülüğü tarafından hayırseverlerin katkılarıyla Tokatüstü Mevkiinde 3 bin kişiye 'Kutlu Doğum Pilavı' dağıtıldı.

Selendi ilçesi Tokatüstü Mevkiinde saat 12.00'de ilahiler ve dualar eşliğinde dağıtılmaya başlanan pilava vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Kutlamaya imamlar ile çok sayıda Selendili vatandaş katılırken, Kutlu Doğum Haftası'nın 1989 yılından bu yana kutlandığını belirten Selendi İlçe Müftüsü Ramazan Coşkun, "Peygamberimiz'e (SAV) layık, ona has bir kutlamada bizleri yalnız bırakmayan vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. Önemli olan bir araya gelirken Peygamberimiz'i (SAV) daha iyi anlamaktır. Bizlere bıraktığı iki şeyden biri olan Allah'ın kitabı Kur'an-ı Kerim ve sünnetine sımsıkı sarılalım. Kur'an-ı okuyup anlayalım." dedi. gün boyunca vatandaşlara tavuklu ve nohutlu pilav ile ayran ikramında bulunuldu. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Selendi'de Kutlu Doğum Pilavı Dağıtıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement