Selendi'de Protokol Bayramlaştı - Son Dakika
Yerel

Selendi'de Protokol Bayramlaştı

Selendi\'de Protokol Bayramlaştı

Manisa’nın Selendi ilçesinde Kurban Bayramı nedeniyle düzenlenen bayramlaşma töreninde protokol ve vatandaşlar bir araya geldi.

04.10.2014 17:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Manisa'nın Selendi ilçesinde Kurban Bayramı nedeniyle düzenlenen bayramlaşma töreninde protokol ve vatandaşlar bir araya geldi.

Selendi Belediyesi Kültür Salonu'nda gerçekleşen bayramlaşma törenine Selendi İlçe Garnizon Komutanı Üsteğmen Mustafa Akpınar, Selendi Belediye Başkanı Nurullah Savaş, daire müdürleri, Ak Parti Selendi İlçe Başkanı Muharrem Sezer ve yönetimi, MHP Selendi İlçe Başkanı Hasan Akgün ve yönetimi, Büyük Birlik Partisi İlçe Başkanı Süleyman Kanyılmaz, belediye eski başkanlarından Seyhan Dilik, Muharrem Kaya, sivil toplum kuruluşlarının başkanları, belediye meclis üyeleri vatandaşlar katıldı.

Törende Konuşan Selendi İlçe Belediye Başkanı Nurullah Savaş, "Toplumumuzda çok özel ve anlamlı bir yere sahip olan, milletimizin manevi değerlerinin ve tarihin engin derinliklerinden gelen bayramlar, her türlü güzelliğin ve mutluluğun yaşandığı, eşin, dostun, akrabanın, hastaların, büyüklerin ziyaret edildiği sevgi, saygı, hoşgörü ve kardeşlik duygularının yoğunlaştığı, müstesna günleri ifade eder. Bayramlarda, dargınlıkları ve kırgınlıkları unutmalı, birlik ve dayanışmamızı artırmalı, geleceğe inancımızı her koşulda korumalıyız" dedi. Savaş'tan sonra söz alan siyasi partilerin başkanları ile oda başkanları birlik ve beraberliğe vurgu yaptı. Daha sonra topluca Selendi İlçe Jandarma Komutanlığına geçilen bayramlaşma töreninde konuşan Üsteğmen Mustafa Akpınar, "Ailelerinden uzak olan askerlerimizi yalnız bırakmadığınız için hepinize teşekkür ediyorum. Bizler her zaman görevimizin başındayız ilçemizin rahat bir bayram geçirmesi için gerekli tedbirlerimiz aldık. Hepinizin bayramını kutluyorum" diye konuştu. Katılımcılara tatlı ikramının ardından tören sona erdi. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Selendi'de Protokol Bayramlaştı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement