Selendi'nin Şampiyonları 3 Eylül ve Rahmanlar - Son Dakika
Yerel

Selendi'nin Şampiyonları 3 Eylül ve Rahmanlar

Selendi\'nin Şampiyonları 3 Eylül ve Rahmanlar

Manisa’nın Selendi ilçesinde İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen Okullar Arası Futbol ve Voleybol turnuvası sona erdi.

04.06.2015 12:06

Manisa'nın Selendi ilçesinde İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen Okullar Arası Futbol ve Voleybol turnuvası sona erdi. Turnuvada futbolda şampiyon Üç Eylül Ortaokulu, Voleybolda ise Rahmanlar Ortaokul oldu.

İlçe ve Mahallerdeki okullardan toplam 8 okul takımının katıldığı turnuva 17 Mayıs'ta start aldı. 2 grup halinde oynanan müsabakaların ardından gruplarında ilk 2'ye giren takımlar yarı finale çıktı. Kura ile belirlenen yarı final maçlarında Üç Eylül Ortaokulu ile Yatılı Bölge Ortaokul, Çortak Ömer Nimet Kahraman Ortaokulu ile de Fatih İlköğretim Okulu karşı karşıya geldi. Rakiplerini yenen Üç Eylül Ortaokulu ile Çortak Okulu finale çıktı. Finalde Okan ve Zeliha Demir Çiftinin çalıştırdığı 3 Eylül Ortaokulu takımı ilk yarıda Emre ile 2. Yarıda Kürşat'ın attığı goller ile turnuvanın şampiyonu olarak kupanın sahibi oldu. Okul öğrencilerinin de desteği ile şampiyon olan Üç Eylül takımı maç sonunda büyük sevinç yaşadı. Turnuvanın 3'üncüsü YBO, Fatih Ortaokulunu penaltılarla 2-0 yenerek elde etti. 20'şer dakikalık 2 devre halinde oynanan turnuvalarda beden eğitim öğretmenleri hakemlik yaparken final maçını Bölgesel Amatör lig hakemi Güney Bulut yönetti.

Kızlar arasında düzenlenen Ortaokullar arası Voleybol turnuvasının şampiyonu Rahmanlar Ortaokulu oldu. 8 takımın yarıştığı turnuva da Rahmanlar Ortaokulu Kız Voleybol takımı finalde Yatılı Bölge Ortaokul takımını tybrek setinde 3-2 yenerek birinciliği elde etti. Turnuvanın 3'üncüsü Çortak Ömer Nimet Kahraman Ortaokulu takımı oldu. Kapalı spor salonunda yapılan kupa töreninde Futbol şampiyonu 3 Eylül Ortaokulu Takımının Kupasını İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Hasan Karakuş verirken Voleybol da şampiyon olan Rahmanların kupasını İlçe Milli Eğitim Müdürü Kazım Tokkaş verdi.

Dereceye giren diğer takımların kupa ve madalyaları Okul Müdürleri ile Beden Eğitim Öğretmenleri tarafından verilirken Beden Eğitim öğretmenlerine teşekkür belgeleri Müdür Kazım Tokkaş tarafından verildi. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Selendi'nin Şampiyonları 3 Eylül ve Rahmanlar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement