Sevimçok'tan Kaymakam Tuncer'e Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Sevimçok'tan Kaymakam Tuncer'e Ziyaret

Sevimçok\'tan Kaymakam Tuncer\'e Ziyaret

AESOB Başkanı Abdullah Sevimçok ve oda yöneticileri, Kepez Kaymakamı Savaş Tuncer'i ziyaret etti.

22.10.2013 13:15

AESOB Başkanı Abdullah Sevimçok ve oda yöneticileri, Kepez Kaymakamı Savaş Tuncer'i ziyaret etti.

Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (AESOB) Başkanı Abdullah Sevimçok, AESOB Başkan Vekili Adlıhan Dere, AESOB Yönetim Kurulu Üyesi Bayram Dal ve AESOB Disiplin Kurulu Başkanı Yusuf Kurul, son Kaymakamlar Kararnamesi ile İstanbul Avcılar Kaymakamlığından Antalya Kepez Kaymakamlığına atanan Savaş Tuncer'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Makamında ziyaret ettikleri Kepez Kaymakamı Savaş Tuncer'e yeni görevinde başarılar dileyen Sevimçok, bugüne kadar Kepez Kaymakamlığı ile uyum içinde çalıştıklarını ve esnafın sorunlarını çözme hususunda da gerekli hassasiyet ve yardımı aldıklarını söyledi. Sevimçok, bu hizmet sürecinin Kaymakam Savaş Tuncer ile daha da artarak devam edeceğini belirtti.

Kepez'de 35 bin Burdurlu, 20 bin ise Konyalı bulunduğuna dikkat çeken Kaymakam Tuncer ise, Antalya'nın bir turizm kenti olduğunu esnafın da bu turizm pastasından pay alması gerektiğini belirtti. Antalya'da yapılacak bir yanlışın ise sadece Antalya'nın değil tüm Türkiye'nin bir yanlışı olacağını vurgulayan Tuncer, Antalya'nın en büyük Sivil Toplum Kuruluşlarından birisi olan AESOB ile Kepez Kaymakamlığı olarak esnafın yararına olacak yeni fikir ve projelerde her zaman işbirliği yapılabileceklerini kaydetti. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Sevimçok'tan Kaymakam Tuncer'e Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement