Sinopspor'dan Vali Köşger'e Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Sinopspor'dan Vali Köşger'e Ziyaret

Sinopspor\'dan Vali Köşger\'e Ziyaret

Bölgesel Amatör Lige yükselen Sinopspor, Vali Yavuz Selim Köşger'i ziyaret etti.

11.03.2014 10:56  Güncelleme: 10:55

Bölgesel Amatör Lig'e (BAL) yükselen Sinopspor, Vali Yavuz Selim Köşger'i ziyaret etti.

Kulüp başkanı Saim Özkara, futbol şube sorumlusu ve takım hocası Ertan Güney, projeden sorumlu as başkan Selçuk Mete, basın sözcüsü Mete Çağdaş, yönetim kurulu üyeleri İlker Şanoğlu, Ender Liman, Durmuş Taban ile futbolcular, Vali Köşger'e, sezon boyunca kendilerine verilen desteklerden dolayı teşekkür etti.

Sinopspor'un maddi olarak kendi kendini çevirecek potansiyele sahip olmasını arzuladıklarını, bunun için yapılacak projelere katkı sağlayacaklarını kaydeden Köşger, şunları dile getirdi:

"Dün oynanan son maçla şampiyonluğa alnınızın akıyla ulaştınız. Öncelikle hepinizi, yöneticisinden, sporcusuna, antrenörüne, teknik ekibi ve malzemecisine kadar herkesi tebrik ediyorum. Sinop'a hayırlı uğurlu olsun. Sinopumuza güzel bir açılım getirdi. Sinop çoktandır böyle bir başarıyı hak etmişti. Sizlerin sayesinde bu başarıyı yakaladık. Bu başarının devamını getirmenizi temenni ediyorum. Biz üzerimize düşen desteği inşallah bundan sonra da vermeye devam edeceğiz. Bundan şüpheniz olmasın. Arzu ve temenni edilen şey, Sinopspor'un kendi yağıyla kavrulup, kendi imkanlarıyla bu işi idame ettirebilmesi. Bu noktada bir kaynağa kavuşmak için neler yapılabilir? Bu konuda hep birlikte çalışacağız. Bu sezonda gösterdiğiniz gayret ve yakaladığınız başarıdan dolayı tebrik ediyor, hepinizin alnından öpüyorum."

Sinopspor Kulübü Başkanı Saim Özkara, Vali Köşger'e verdiği desteklerden dolayı teşekkür ederek, "Sinopspor'u bölgesel lige taşıdık. Bu süreçte en büyük desteği sizlerden aldık. Sinopspor ve Sinop gençliği adına çok teşekkür ediyoruz. Hepimizde büyük bir özlem vardı. Gerçekten bu şampiyonluğu arkadaşlarımız hak ettiler. Sonuçta Sinop bir il ve bu ilin biz kalıcı olmasını istiyoruz. Kulübün maddi sıkıntılarının bir şekilde çözüme ulaşması gerekiyor. Bizim de kulüp olarak bu yönüyle bazı projelerimiz var" dedi..

Kulüp Başkanı Saim Özkara ise 2013-2014 futbol sezonunda kendilerine verdikleri desteklerden dolayı Vali Yavuz Selim Köşger'e plaket takdim etti. Ziyaret sonunda Sinopspor yöneticileri ve futbolcular günün anısına Vali Köşger ile birlikte fotoğraf çektirdi. - Sinop

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Sinopspor'dan Vali Köşger'e Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement