Sivas Ticaret Borsası Başkanı Hastaoğlu'ndan Habib Soluk'a Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Sivas Ticaret Borsası Başkanı Hastaoğlu'ndan Habib Soluk'a Ziyaret

Sivas Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Hastaoğlu ve yönetim kurulu üyeleri, Ulaştırma Bakanı Soluk'u makamında ziyaret ederek, yeni görevinde başarılar diledi

04.04.2011 17:04

Sivas Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Hastaoğlu ve yönetim kurulu üyeleri, Ulaştırma Bakanı Habib Soluk'u makamında ziyaret ederek, yeni görevinde başarılar diledi.

Sivas Ticaret Borsası'ndan yapılan yazılı açıklamaya göre, Ticaret Borsası Başkanı Abdulkadir Hastoğlu, yönetim kurulu üyeleri Tarık Günhan, İhsan Aksoy ve Mesut Emeç ile birlikte Ulaştırma Bakanı Habib Soluk'u ziyaret etti.

Sivas'ın sorunları ile ilgili çeşitli konuları Ulaştırma Bakanı Habib Soluk ile görüşen Ticaret Borsası heyeti, Sivas'a yapılacak hizmetlerle ilgili görüş alışverişinde bulundu.

Sivaslı olan Soluk'a başarılı çalışmalarının devamını Bakanlık görevinde de dileyen Hastaoğlu, "Tüm Sivaslılar ve Sivas Ticaret Borsası olarak bizler Bakan olmanızdan dolayı çok mutluyuz" dedi.

Ulaştırma Bakanı Habib Soluk ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Sivas Ticaret Borsası Başkanı Abdulkadir Hastaoğlu ve yönetim kurulu üyeleri, Ulaştırma Bakanı Habib Soluk ile bir araya geldikten sonra Maliye Bakanlığı Muhasebat Genel Müdürü olan Sivaslı Ömer Duman'ı da makamında ziyaret etti.

Açıklamada, "Ziyaretin hemen akabinde Ticaret Borsası heyetinin ayağı uğurlu geldi ve hemşerimiz Ömer Duman'a Sayıştay Başsavcılığı görevi verildi. Bütün bürokrat hemşehrilerimizin başarılarından gurur duyan Sivas Ticaret Borsası heyetinin sevinci bu haberle bir kat daha arttı" denildi.

- SİVAS

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Sivas Ticaret Borsası Başkanı Hastaoğlu'ndan Habib Soluk'a Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement