Siyasetçiler Düğünde Buluştu - Son Dakika
Yerel

Siyasetçiler Düğünde Buluştu

Siyasetçiler Düğünde Buluştu

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, haftasonu eski Kirazlıyalı Belediye Başkanı Cevdet Şahin'in oğlunun nikahını kıydı.

26.06.2012 11:46

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, haftasonu eski Kirazlıyalı Belediye Başkanı Cevdet Şahin'in oğlunun nikahını kıydı. Büyükşehir tarafından yapılan Kirazlıyalı Parkı'nda gerçekleşen kır düğünü, siyasetçileri bir araya getirdi.

Eski Kirazlıyalı Belediye Başkanı Cevdet Şahin'in oğlu Umut Ulaş Şahin ile İlknur Sarıkaya'nın nikahı, Büyükşehir tarafından yapılarak halkın kullanımına sunulan Kirazlıyalı Parkı'nda gerçekleştirildi. Kır düğünü şeklinde geçen etkinlikte genç çiftin nikahını Başkan Karaosmanoğlu kıydı. CHP Kocaeli eski Milletvekilleri Salih Gün ve Hikmet Erenkaya ile CHP İl Başkanı Yalçın Kuşkan ve CHP'li Büyükşehir Meclis Üyesi Fahri Örengül'ün de katıldığı düğünde, çiftin şahitleri arasında Körfez Belediye Başkanı Yunus Pehlivan yer aldı.

İstanbul'da lojistik firmasında çalışan işletmeci Umut Ulaş Şahin ile iç mimar İlknur Sarıkaya'nın nikahını kıyan Başkan Karaosmanoğlu, genç çifte ömür boyu mutluluklar diledi. Başkan Karaosmanoğlu, evlilik cüzdanını Ulaş-İlknur Şahin çiftine takdim etmesi için CHP İl Başkanı Kuşkan'a verdi. Oğlunu evlendirmenin heyecanını yaşayan Cevdet Şahin ise, nikahı kıyan Başkan Karaosmanoğlu ile kendilerini yalnız bırakmayan dostlarına teşekkür etti. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Siyasetçiler Düğünde Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement