Sökeli Üreticiler Yağmur Duasına Çıktı - Son Dakika
Son Dakika Logo

Sökeli Üreticiler Yağmur Duasına Çıktı

Sökeli Üreticiler Yağmur Duasına Çıktı
14.08.2007 16:56

Türkiye'yi Etkisi Altına Alan Kuraklığın En Fazla Hissedildiği Bölgelerden Biri Olan Söke'de Üreticilerin Bütün Ümitleri Yağmur Duası. Geçtiğimiz Hafta Balat Köyünde Düzenlenen Yağmur Duasının Ardından Bugünde Sarıkemer Beldesinde Yağmur Duası Düzenlendi.

Türkiye'yi etkisi altına alan kuraklığın en fazla hissedildiği bölgelerden biri olan Söke'de üreticilerin bütün ümitleri yağmur duası. Geçtiğimiz hafta Balat köyünde düzenlenen yağmur duasının ardından bugünde Sarıkemer beldesinde yağmur duası düzenlendi.

Kuraklıkla mücadele eden Sökeli üreticiler Sarıkemer Beldesi'nde öğle namazı sonrası yağmur için dua etti. Söke İlçe Müftüsü Mehmet Kaya yağmur duası öncesi yaptığı konuşmada, "Şunu çok iyi bilmeliyiz ki, hayatımızın gayesi duadır. Dua, Cenab-ı Hakk'a haykırış ve yalvarıştır. Özellikle sıkıntılara düştüğümüz anlarda bizleri yoktan var eden ve kainat nimetleri ile bizleri donatan, bizleri terbiye eden, ne kadar hatalı olursak olalım biz kullarını şevkati ile bizleri kollayan yüce Rabbimize ellerimiz açıp, yalvaracağız" dedi.

İlçe Müftüsü Mehmet Kaya, Söke Ziraat Odası Meclis Başkanı Mustafa Karababa, Yönetim Kurulu Başkanı Muhsin Örnek ve çok sayıda vatandaşın katıldığı yağmur duası öğle namazı sonrasında gerçekleşirken, yağmur duasının ardından vatandaşlara pilav ve lokma dağıtıldı.

(LT-DAK-YK)

14.08.2007 16:51 TSİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Sökeli Üreticiler Yağmur Duasına Çıktı - Son Dakika


Advertisement