Sp'nin Tomarza Mitingine Büyük İlgi - Son Dakika
Yerel

Sp'nin Tomarza Mitingine Büyük İlgi

Sp\'nin Tomarza Mitingine Büyük İlgi

Saadet Partisi Tomarza’da gerçekleştirdiği mitinge halk yoğun ilgi gösterdi.

27.03.2014 10:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Saadet Partisi Tomarza'da gerçekleştirdiği mitinge halk yoğun ilgi gösterdi.

Saadet Partisi Kayseri İl Başkanı Mahmut Arıkan, Saadet Partisi Büyükşehir Belediye Başkanı Haşim Özçelik, Saadet Partisi Tomarza Belediye Başkan Adayı Erdal Yalçın ve çok sayıda partilinin katıldığı mitinge halk büyük ilgi gösterdi.

Mitingde konuşan Saadet Partisi Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Haşim Özçelik "Biz milli görüşçüler olarak yaşanabilir şehirleri kurduk. İnşallah 30 Mart'ta ki seçimlerde bu heyecanımızı tekrar yaşayacağız beraber. Biz 1989 da beş tane belediyemizin belediye başkanlığını alarak yola çıkmıştık ilk defa. Burada ne yaptık? Birçok hizmet yaptık. Çalmadık, çaldırmadık. Yetimin hakkını koruduk, şeffaf olduk, adil olduk ve dolayısıyla bu beş tane belediye de yaptığımız çalışmalar bir sonra ki seçimler de 1994'teki seçimler de nüfusumuzun yüzde atmış beşinin yaşadığı yerler de yeniden Milli Görüşe kapılar açıldı" dedi.

Özçelik "Burada ki kardeşlerimizin bize teveccühünü boş çevirmedik ve bu çalışmalarımızla yüz akıyla çıktık elhamdülillah. Burada ki çalışmalarımızın arkasında ne oldu? 1995'teki seçimler de Türkiye'nin birinci partisi olduk ve Türkiye Cumhuriyeti tarihi boyunca 11 aylık koalisyonda denk bütçeyi yaptık. Havuz sistemini yaptık. Devletin parasını ve vergilerinizi tekrar vatandaşın cebine çevirdik" diye konuştu.

Saadet Partisi Tomarza Belediye Başkan Adayı Erdal Yalçın "Yaklaşık bundan dört ay önce ilçemizin ilçe istişare kurulu kararıyla Tomarza Belediye Başkan Adayı ilan edildim. Biz bu ateşten gömleği istemeyerek giydik. Ama bu görev sonuçta bize verildi ve Allah'ın izniyle besmeleyi çektik ve çalışmalara başladık" dedi.

Yalçın "Dört ay içerisin de gerek televizyonlarda evlerinize misafir oldum, gerek kahveler de gerekse cami önlerinde sizlerle buluştuk. Bizleri buluşturan Rabbime şükürler olsun. Her belediye başkanı seçildiği günde ilçesinin kaldırımlarını değiştiriyor. 'Acaba siz kaldırım değiştirecek misiniz?' diye sordukların da Tomarza'm da kaldırım yok ki. Neyi değiştireceğim? Dedim. Soruyorum sizlere on beş yıldır aynı zihniyet Tomarza da iktidar değil mi? Aynı zihniyet belediye yönetmiyor mu? Ne yaptı? Hangimizin ayağını çamurdan aldı?" diye konuştu. - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Sp'nin Tomarza Mitingine Büyük İlgi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement