Spor Toto 2. Lig - Son Dakika
Yerel

Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2.Lig ekiplerinden Bozüyükspor'un Kulüp Başkanı Doğuş Üneral, Kızılcahamamspor'dan kaleci Gökhan Tokgöz ile 1,5 yıllığına anlaştıklarını açıkladı.

27.01.2012 16:52

Spor Toto 2. Lig ekiplerinden Bozüyükspor'un Kulüp Başkanı Doğuş Üneral, Kızılcahamamspor'dan kaleci Gökhan Tokgöz ile 1,5 yıllığına anlaştıklarını açıkladı.

Kulüp Başkanı Doğuş Üneral, Teknik Direktör Engin Korukır'ın raporu doğrultusunda transferi gerçekleştirdiklerini belirterek, "Tokgöz bir aksilik olmazsa bugün Bozüyük'e gelerek sözleşme imzalayacak. Korukır'ın raporu doğrultusunda ihtiyaç duyulan mevkilere takviyeler yaparak transferi kapattık. Yeni transferimiz Gökhan Tokgöz, yıllarca Süper Liğ takımlarında oynamış ve tecrübeli bir file bekçi. Takımımıza çok büyük katkı sağlayacağını düşünüyorum. Bozüyükspor'un bu sene hedefi Bank Asya'dır. Biz de bu doğrultuda bir takım kurduk. Hocamıza ve futbolcularımıza güveniyoruz. Bizi her türlü şartlara rağmen yalnız bırakmayan taraftarımızın da desteğiyle önümüzdeki sezon Bank Asya 1. Lig'de mücadele edeceğiz. Bank Asya yolunda bize destek veren herkese teşekkür ediyorum" dedi.

Gökhan Tokgöz kimdir?

1998 yılında Boluspor'da futbol hayatına başlayan Tokgöz, sırasıyla Yimpaş Yozgatspor, Gençlerbirliği, Ankaraspor, Kayseri Erciyerspor, Diyarbakırspor, Konyaspor ve son olarak Kızılcahamamspor'da oynadı. Amasya Merzifon doğumlu olan 33 yaşındaki kaleci kariyerinde, Milli Takımın çeşitli yaş kategorilerinde 21 müsabaka olmak üzere 168'i Süper Lig, 49'u 2. Lig olmak üzere 271 müsabakada forma giydi. - BİLECİK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Spor Toto 2. Lig - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement