Spor Toto 2. Lig - Son Dakika
Yerel

Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta sezonun ikinci yarısına beklenmedik puan kaybı ile başlayarak camiasını üzen Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor, alternatif kaleci sorununu çözdü.

28.01.2014 16:22

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta sezonun ikinci yarısına beklenmedik puan kaybı ile başlayarak camiasını üzen Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor, alternatif kaleci sorununu çözdü. Yeşil-Kırmızılı ekip, aynı grupta mücadele ettiği Körfez Futbol Kulübü'nün kalecisi Volkan Tezcan'ı transfer etti.

Daha önce Ispartaspor, Kırşehirspor, Çanakkale Dardanelspor ve Kızılcıhamamspor takımlarında oynayan 26 yaşındaki Volkan ile anlaşma sağlandığı belirtildi. İskenderun D.Ç beraberliğinin takımda üzüntüye neden olduğunu belirten Futbol Şube Sorumlusu Cemal Doğrul, İHA muhabirine yaptığı açıklamada taraftarlardan özür diledi. Doğrul, "Kötü oynamadık ama elimize geçen fırsatları değerlendiremedik. Çok farklı bir sonuç olabilirdi, kaçırdığımız goller var. Rakip takımın da zaman çalmaya yönelik birçok pozisyonu var. Ama sürekli de ligi bu şekilde götüremezler. Biz centilmence bir oyun olmasını istedik. Mağlup da olabilirdik bu doğaldır. Bundan sonra oynayacağımız maçlarda inşallah bu puan kayıplarını telafi edip ligi iyi yerde bitirmek istiyoruz. Bu maçı bir yol kazası olarak değerlendiriyorum" dedi.

"HATALARDAN DERS ÇIKARMALIYIZ"

Teknik Direktör Turhan Özyazanlar, son yarım saatte etkili olmalarına rağmen kazanamadıklarını belirterek bu maçtaki hatalardan ders çıkarmaları gerektiğini söyledi. Özyazanlar, "Bundan sonra maçlar bütün takımlar için zor geçecek. Sonuçlara bakılırsa durum ortada, öyle kolay maç yok. Aslında maçın hakkı beraberlik gibi duruyordu. Son yarım saatteki çabamız yeterli olmadı. Çünkü maçı kazanmak için maçın büyük bölümünde üstün olmak gerekir. Oyunu kabul ettirmeniz gerekir. Ama rakibimiz de boş bir takım değildi. Gurubumuzdaki en iyi orta saha oyuncularına sahip bir takım, nitelik ve teknik olarak da iyi bir takımdı. Bundan sonraki bütün maçlarımız zor geçecek. Yeni transferlerimizin de zamana ihtiyacı var, onlar bizim gücümüze mutlaka güç katacaktır. Transfer bitene kadar her bakımdan bize fayda sağlayabilecek bir oyuncu olursa değerlendirebiliriz" diye konuştu. - DİYARBAKIR

Kaynak: İHA

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement