Suriye'deki Olaylar - Son Dakika
Son Dakika Logo

Suriye'deki Olaylar

08.11.2012 14:21

Ülkelerindeki olaylardan kaçan bir yarbay ile bir yaralı, Hatay'ın Yayladağı ilçesinden Türkiye'ye giriş yaptı.

Ülkelerindeki olaylardan kaçan bir yarbay ile bir yaralı, Hatay'ın Yayladağı ilçesinden Türkiye'ye giriş yaptı.

AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, Suriye'nin İdlip kentinden gelen bir asker, Topraktutan köyü sınırına gelerek Türkiye'ye sığınma talebinde bulundu. Suriye ordusunda Yarbay rütbesinde olduğu öğrenilen Suriyeli, Apaydın Kampına gönderildi.

Suriye'nin Lazkiye kentinde çıkan olaylarda yaralanan bir Suriyeli de yakınlarının yardımıyla getirildiği Yayladağı ilçesine bağlı Topraktutan köyü sınırından ambulansla alınarak Antakya Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Bu arada Suriye'nin Lazkiye kentine bağlı Bayır- Bucak bölgesinde yaralanan ve geçen hafta getirildiği Mustafa Kemal Üniversitesi (MKÜ) Araştırma ve Uygulama Hastanesi'nde tedavi gören 34 yaşındaki Suriyelinin hayatını kaybettiği bildirildi.

Türkmen olduğu öğrenilen Suriyelinin cenazesinin, Adana Adli Tıp Kurumu'nda yapılacak otopsinin ardından yakınlarına teslim edileceği öğrenildi.

Muhabir: Erdal Türkoğlu/ İsmihan Özgüven

Yayıncı: Tevfik Işık - HATAY

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Suriye'deki Olaylar - Son Dakika


Advertisement