Suudi Arabistanlı Emlakcılar Karadeniz'e İlgi Duyuyor - Son Dakika
Yerel

Suudi Arabistanlı Emlakcılar Karadeniz'e İlgi Duyuyor

CNR Holding Yönetim Kurulu Başkanı Erem: "Trabzon, Suudi Arabistanlı ve Ortadoğulu emlak alıcılarının özellikle ilgi gösterdiği bir kent"

05.05.2014 16:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye ve dünyanın en önemli fuarcılık firmalarından biri olan CNR Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ceyda Erem, düzenledikleri fuarlar arasında emlak fuarları da olduğunu ifade ederek, " Trabzon, Suudi Arabistanlı ve Ortadoğulu emlak alıcılarının özellikle ilgi gösterdiği bir kent" dedi.

Ceyda Erem ile beraberindeki CNR Holding İcra Kurulu Başkanı Can Paker ve holdingin icra kurulu üyeleri Atalay Şahinoğlu, Cengiz Ersun, Bülent Çorapçı, Haluk Pekşen, Cem Şenel ve Saltuğ Kabil, "Gelişen Dünya Ekonomisinde Karadeniz Entegrasyonu" konulu çalışma programı kapsamında çeşitli temaslarda bulunmak için Trabzon'a geldi.

Kentte Ticaret Borsası, Ticaret ve Sanayi Odasını ziyaret ettikten sonra beraberindekiler ile Trabzon Gazeteciler Cemiyetinde basın toplantısı düzenleyen Ceyda Erem, CNR olarak Türkiye'nin ve dünyanın lider kuruluşlarından biri olduklarını ve dünyanın en önemli uluslararası ihtisas fuarlarını yapmaya devam ettiklerini söyledi.

Dünya ile entegre şekilde çalışırken Türkiye'de bazı bölgeleri merkez edindiklerini söyleyen Erem, "Bazı bölgelere giderek hem onlarla karşı karşıya gelmek, hem kendimizi daha iyi tanıtmak hem de o bölgelerin sorunları ile artı değerlerini görüşmek üzere bir plan yaptık. İlk durağımız da Trabzon" dedi.

Erem, kentte çeşitli kuruluşları ziyaret ederek görüş alış verişinde bulunduklarını söyleyerek, "Geçen yıl ilk kez düzenlediğimiz ama Ortadoğu ve Suudi Arabistanlı ziyaretçiler ve alıcılarca çok ilgi gören emlak fuarımızda baktık ki Trabzon çok ciddi bir katılımcı. Çünkü Trabzon, Suudi Arabistanlı ve Ortadoğulu emlak alıcılarının özellikle ilgi gösterdiği bir kent. Emlak fuarımızı 5 inşaat firması buradan katılıyor, bunun artacağına eminiz" diye konuştu.

Emlak fuarlarının emlak satışı için ideal platformlar olduğunu belirten Erem, Trabzonlu sanayici ve işadamlarını Avrasya'nın en büyük fuar alanı olan ve yılda 5 milyon ziyaretçi ağırlayan İstanbul Yeşilköy'deki Cnr Expo'ya davet etti.

İcra Kurulu Başkanı Can Paker de Trabzon'un ticaret kenti olduğunu ve tarihi İpekyolu'nun denize açılan noktasında bulunduğunu söyleyerek, "Trabzon dünya ile işbirliği ve ticaretin ayağı olmuş. Trabzon adeta küçük İstanbul. İstanbul'da büyük ölçüde ne varsa Trabzon'da küçük ölçüde o var. Bu nedenle CNR'ın Trabzon'a odaklanması çok çok yerinde" diye konuştu.

Eski İstanbul Ticaret Odası Başkanı olan Trabzonlu Atalay Şahinoğlu da CNR Fuarcılık'ın Trabzonlu işadamlarının dünyaya açılmasında çok ciddi rol oynayabileceğini belirterek, Trabzonspor'un şampiyonluk kupasının verilmemesine tepki gösterdi.

Trabzon'un hak arama mücadelesini bırakmamasını isteyen Atalay, dövme bakırı ile bilinen Trabzonluların dövme bakırdan bir kupa yapıp kentin uygun bir alanına koymasını önerdi. - Trabzon

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Suudi Arabistanlı Emlakcılar Karadeniz'e İlgi Duyuyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement