Tankut'tan İzgioğlu'na Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Tankut'tan İzgioğlu'na Ziyaret

Tankut\'tan İzgioğlu\'na Ziyaret

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) 23.Dönem Adana Milletvekili Yılmaz Tankut, Mustafa İzgioğlu başkanlığında MHP'nin Adana'da çok önemli başarılara imza atacağına inandığını söyledi.

12.06.2012 13:02

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) 23. Dönem Adana Milletvekili Yılmaz Tankut, Mustafa İzgioğlu başkanlığında MHP'nin Adana'da çok önemli başarılara imza atacağına inandığını söyledi.

Tankut, MHP Adana İl Başkanı Mustafa İzgioğlu'nu ziyaret ederek, yeni görevinde başarılar diledi.

Tankut ziyaretinde, Türkiye'nin dünden çok daha zor bir sürecin içinden geçerken MHP'nin doğup büyüdüğü kent olan Adana'da Türk milliyetçilerine daha fazla sorumluluklar düştüğünü belirterek, İzgioğlu'nun böylesi zor ve tarihi bir dönemeçte görev üstlendiğini kaydetti.

İzgioğlu'nun teşkilatın içinden yetişmiş biri olduğunu ve son sekiz yıldır Yüreğir İlçe Başkanlığı görevinde bulunduğunu belirten Tankut, "Gençliği, heyecanı, dinamizmi her an taze, yüksek disiplin anlayışı ve dürüstlük ilkesinden taviz vermeyen yapısıyla bir ülküdaşımızı bu makamda görmekten son derece memnun olduk. Bu dönemde il ve ilçe teşkilatlarımızın dün olduğu gibi bundan sonra da daha çok birlik ve beraberlik içerisinde hareket ederek, Sayın Genel Başkanımızın emrinde, yanında, samimiyet ve sadakatle partimizin başarısı için çok güzel çalışmalar yapacağına, MHP'nin Adana'da birinci parti konumuna yükseltileceğine yürekten inanıyorum. Allah yar ve yardımcınız olsun" diye konuştu.

MHP Adana İl Başkanı Mustafa İzgioğlu da, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Tankut'a teşekkür etti. Tankut'un da bir dönem görev üstlendiği bu makamın Türk milliyetçilerinin birer emaneti olduğunu ifade eden İzgioğlu "Bu kutlu emaneti devralırken bayrağı daha yukarılara taşımak hedefindeyiz. Bu hedefi tek başımıza değil, teşkilatlarımızla, mensuplarımızla birlik ve beraberliğimizi artırarak, daha da kenetlenerek yapacağız. Partimizin tabanında artan heyecan, coşku ve heyecan, bize şevk veriyor. İnşallah bu hedefimizi en iyi şekilde gerçekleştireceğiz" dedi.

Ziyarette Kütahya Milletvekili Alim Işık'ın Meclis'teki danışmanı Zait Akgün de hazır bulundu. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Tankut'tan İzgioğlu'na Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement