Taşova'da Sınav Değerlendirme Toplantısı Yapıldı - Son Dakika
Yerel

Taşova'da Sınav Değerlendirme Toplantısı Yapıldı

Taşova'da, 2013-2014 eğitim öğretim yılında 12. ve 8. sınıflara yönelik yapılan deneme ve merkezi sınavlarla ilgili değerlendirme toplantısı yapıldı.

05.03.2014 16:44  Güncelleme: 11:28

Müftülük konferans salonunda düzenlenen toplantıya Kaymakam Engin Uysal, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Mehmet Uysal, okul idarecileri ve branş öğretmenleri katıldı.

Kaymakam Uysal, "Bu eğitim öğretim yılında yapılan sınav sonuçlarına göre analizlerimizi değerlendirerek her zaman bir adım ileriye nasıl gidebileceğimizin derdinde olduk ve bundan sonra da bu böyle devam edecektir. Okul müdürlerimizin öğretmenlerle işbirliği içerinde hareket ederek çalışma yapmaları gerekmektedir" dedi.

Öğrencilere sınav bilincinin kazandırılması gerektiğini vurgulayan Uysal, "Her okulun öğrenci profili farklıdır, bunları biliyoruz. Bu yüzden okullarımızın kendi bünyelerinde proje üretmesine çaba göstermeliyiz. Her okul kendine göre projeler üretip başarısını artırmalıdır. Velilerle işbirliği içerisinde hareket ederek çocuklarımızı eğitime daha fazla motive etmeliyiz. Geçtiğimiz yıl önceki senelere göre ortaokulda yüzde 80, lisede 120 başarı artışımız olmuştu. İnşallah eksiklerimizi tamamlayarak birlikte gayret etmeye devam edelim" diye konuştu.

Kaymakam Uysal, yapılan ve yapılmakta olan çalışmalarda katkıları olanlara teşekkür etti.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Taşova'da Sınav Değerlendirme Toplantısı Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement