Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Basın Mensupları ile Bir Araya Geldi - Son Dakika
Yerel

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Basın Mensupları ile Bir Araya Geldi

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Basın Mensupları ile Bir Araya Geldi

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, 24 Temmuz Basın Bayramı dolayısıyla, Tekirdağ’da görev yapan basın mensupları ile bir araya geldi.

24.07.2015 17:04

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, 24 Temmuz Basın Bayramı dolayısıyla, Tekirdağ'da görev yapan basın mensupları ile bir araya geldi.

Tekirdağ merkez ilçe Süleymanpaşa'ya bağlı Değirmenaltı mahallesinde bir restoranda düzenlenen toplantıya, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Tekirdağ'daki ulusal ve yerel basın temsilcileri ve belediyenin basın birimi çalışanları katıldı.

Toplantıda konuşan Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Basın Danışmanı Namık Koçak, basından sansürün kaldırılışının 107. yılında hala basında sansürün konuşulduğunu belirterek, "Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak Tekirdağ'daki tüm basın mensuplarımızla birlikte konuşarak, görüşerek ortak aklın doğrultusunda basınımız için en iyisini hayata geçirmeye çalışacağız. Büyükşehir Belediyesine yöneltilen tüm soruları cevaplayacağız. Sansürün konuşulmadığı, tamamen özgür basının olduğu günlerde yeniden görüşmek ümidiyle günümüz, gününüz kutlu olsun" dedi.

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak da basın mensuplarının Basın Bayramı'nı kutladı. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Basın Mensupları ile Bir Araya Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement