Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde saatte 62 kilometre hızla esen fırtına etkili oldu. Fırtına nedeniyle çöp konteynırları devrilirken buzdolapları ve tabelalar uçtu.
Çorlu'da, gece yarısı başlayan gök gürültülü sağanak yağmur yağışı ile birlikte çıkan fırtına ilçede etkili oldu. Saatte 62 kilometre hızla esen fırtına nedeniyle Omurtak Caddesi üzerinde bazı çöp konteynırları ile İlçe Emniyet Müdürlüğü önünde bulunan demir bariyerler ve karşısında bulunan bir Cafenin önünde bulunan dondurma dolabı devrildi. Bazı iş yerlerinin önünde bulunan tabelalar ise yerinden çıkıp uçtu.
Meteoroloji yetkilileri yağışlı havanın devam edeceğini belirterek vatandaşların dikkatli ve duyarlı olması yönünde uyarıda bulundu. - TEKİRDAĞ
Son Dakika › Yerel › Tekirdağ'da Fırtına Etkili Oldu - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.