Toplu Sözleşme Görüşmeleri 'Tatlı' Başladı - Son Dakika
Yerel

Toplu Sözleşme Görüşmeleri 'Tatlı' Başladı

Toplu Sözleşme Görüşmeleri \'Tatlı\' Başladı

Hizmet-İş Sendikası'na bağlı olarak Kayseri Büyükşehir Belediyesi ve KASKİ'de çalışan toplam 835 işçiyi kapsayan 2012-2014 dönemi toplu iş sözleşmesi için görüşmeler sendikanın tatlı ikramıyla başladı.

16.02.2012 12:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hizmet-İş Sendikası'na bağlı olarak Kayseri Büyükşehir Belediyesi ve KASKİ'de çalışan toplam 835 işçiyi kapsayan 2012-2014 dönemi toplu iş sözleşmesi için görüşmeler sendikanın tatlı ikramıyla başladı.

Büyükşehir Encümen Salonu'nda Kayseri Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Hüseyin Beyhan başkanlığında başlayan görüşmelere Büyükşehir Belediyesi'nden İnsan Kaynakları Daire Başkanı Mehmet Güneş, Mali Hizmetler Daire Başkanı Mehmet Koç ve KASKİ İnsan Kaynakları Daire Başkanı İsmail Hakkı Tuna katılırken, işçilerin bağlı bulunduğu Hizmet İş Sendikası'ndan ise Kayseri Hizmet İş Sendikası Başkanı Halil Özdemir ve sendika yöneticileri katıldı.

Hizmet İş Sendikası Başkanı Halil Özdemir görüşmelere 18 yıldır olduğu gibi yine tatlı getirerek başladıklarını belirterek, "18 yıldır sizlerle olan ilişkilerimiz hep bal gibi oldu. 18 yıl boyunca işçilerimiz maaşlarını ve ikramiyelerini gününde aldılar ve bu konularda sizlerle hiç sıkıntı yaşamadık. Birlik ve beraberlik içinde çalışmalarımız devam ediyor. Bunun mimarları sizlersiniz. 10. dönem toplu sözleşme görüşmelerimizin de yine işçilerimiz yararına biteceğine inanıyoruz. Görüşmelerin hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

Büyükşehir Belediyesi Sekreter Yardımcısı Hüseyin Beyhan ise işçi temsilcileriyle uzun yıllardır devam eden dostluklarının bundan sonra da devam edeceğini belirterek "Bugüne kadar işçilerimizin maaş ve diğer sosyal haklarını hep zamanında ödedik, bundan sonra da ödemeye devam edeceğiz. Görüşmelerimizi işçilerimizi mağdur etmeyecek ve onları ekonomik yönden sıkıntıya sokmayacak bir şekilde sonuçlandıracağız" dedi. - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Toplu Sözleşme Görüşmeleri 'Tatlı' Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement