Türkeş'in Vefatının 18. Yılı - Son Dakika
Yerel

Türkeş'in Vefatının 18. Yılı

MHP Sinop İl Başkanı Ceyhan Demir, Alparslan Türkeş'in 18. ölüm yılı dolayısıyla mesaj yayımladı.

04.04.2015 16:17

MHP Sinop İl Başkanı Ceyhan Demir, Alparslan Türkeş'in 18. ölüm yılı dolayısıyla mesaj yayımladı.

Demir, mesajında, büyük Türk milletinin yetiştirdiği en önemli devlet adamlarından biri olan Alpaslan Türkeş'in, ebedi aleme intikalinin 18. yılında, onun fikirlerinin ne kadar kıymetli olduğunu içinde bulunulan ülke şartlarında çok daha iyi anladıklarını ifade etti.

Merhum Alpaslan Türkeş'in, hayatı boyunca verdiği mesajlarla Türk siyasetine yön verdiğini,Türk milletine ve Türk dünyasına hizmet ettiğini, devletin selameti, milletin bekası, Cumhuriyetin ve demokrasinin ilelebet yaşatılması için her türlü zorluğa göğüs gerdiğini belirten Demir, şunları kaydetti:

"Türk milletini Türklük gurur ve şuuruna, İslam ahlak ve faziletine, birliğe, kardeşliğe, hak yoluna, Allah yoluna davet etmiş ve bu çağrıya cevap almış bir liderdir. 'Ezan dinmez, bayrak inmez, vatan bölünmez' diyerek tek devlet, tek dil, tek bayrak ülküsünü savunan, verdiği demokrasi mücadelesi her geçen gün daha iyi anlaşılan Başbuğ Alpaslan Türkeş, izlediği siyasetle ülkeyi içine düştüğü bir çok kriz ortamından çıkartmış, huzura kavuşturmuştur. Türk milletinin yetiştirdiği, Milliyetçi hareketin kurucu lideri, dava ve devlet adamı, büyük Türk milliyetçisi, Başbuğumuz merhum Alpaslan Türkeş'i, vefatının 18. yıldönümünde bir kez daha rahmet ve minnetle anıyoruz."

Öte yandan, MHP İl ve Merkez İlçe teşkilatı ve üyeleri, Alparslan Türkeş'in 18. ölüm yılı nedeniyle Sinop Kızılay Kan Birimine giderek kan bağışında bulundu.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Türkeş'in Vefatının 18. Yılı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement