Ulupınar'dan, Devrek'te Basın Mensupları ile Kahvaltı - Son Dakika
Yerel

Ulupınar'dan, Devrek'te Basın Mensupları ile Kahvaltı

Ulupınar\'dan, Devrek\'te Basın Mensupları ile Kahvaltı

AK Parti Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar, Devrek ilçesinde basın mensupları ile düzenlenen kahvaltıda biraraya geldi.

26.03.2014 14:31

AK Parti Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar, Devrek ilçesinde basın mensupları ile düzenlenen kahvaltıda biraraya geldi.

Devrek Öğretmen Evi'nde düzenlene basın toplantısına Devrek Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Mustafa Semerci, AK Parti İlçe Başkanı Serdar Kelebek, AK Parti İl Genel Meclis Üyesi adayları Özcan Özmekik, İsmet Bostancı ve Cengiz Kolçak, Bölge Haber Gazetesi sahibi İbrahim Tığ, Devrek Postası Gazetesi sahibi Hakan Çavuşoğlu, Yeni Nesil Gazetesi sahibi İlkin Taşçı, İHA Devrek Temsilcisi Fikri Erdem, Halkın Sesi Gazetesi Temsilcisi Ahmet Çimen ve Paragraf Gazetesi sahibi Harun Kartoğlu katıldı.

Kahvaltı sonrası açıklama yapan AK Parti İlçe Başkanı Serdar Kelebek, "Burada Devrek'imizin 10 yıl evvelki durumu, geldiğimiz nokta ve inşallah bundan sonra da varacağımız nokta, çizeceğimiz ufuk çizgisini paylaşmak için biraraya gelmiş bulunmaktayız. Sizlere şimdiye kadar basın anlamında bizlere verdiğiniz destekler için teşekkürlerimi sunuyorum " dedi. Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Mustafa Semerci ise, " Üç yıllık belediye başkanlığım döneminde partili, partisiz herkesin başkanı oldum ve hiçbir zaman ayırım yapmadan bu görevime devam ettim. Bu süreç içerisinde belediye olarak vatandaşlarımızın ve ilçemizin sorunlarını, ihtiyaçlarını gidermeye çalıştım. İnşallah yapılacak olan seçimlerden sonra tekrar nasip olur da bu göreve gelirsem, seçim beyannamemdeki projeleri tek tek hayata geçirerek vatandaşlarımıza daha kaliteli ve yaşanır bir Devrek sunacığım" dedi.

AK Parti Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar yaptığı konuşmada şunları söyledi: "Hükümetimiz döneminde birçok ilimizde olamayan ve ilçemizde ciddi anlamda kamu yatırımları hayata geçirildi. Bilindiği üzere istemememize rağmen ilçemizden taşınan askeri birliğin yerini Adalet Bakanlığı devraldı. Burada tıpkı polis okulları gibi 23 bin infaz koruma memuru alınacak ve eğitim görecekler. Bu da ilçemizde faaliyet gösteren esnaflarımıza ciddi anlamda maddi getiri sağlayacaktır. Yine ilçemize 4 yıllık fakülteyi hayata geçireceğiz. Yılardan bu yana kapalı olan Devrektaş'ın 7 Nisanda yapılacak olan ihalesi var. İnşallah bu ihaleden sonra fabrika tekrar hayata geçirilerek, birçok kişiye iş anlamında istihdam sağlayacak. Malum bir Filyos projesi var ve Türkiye'nin büyük projeleri arasında yer almakta. 4 yıl içerisinde tamamlanarak bölgemizde binlerce kişiye iş istihdamı sağlayacak. Ülke genelinde AK Parti büyük yatırımlar yaptı. Modern hastaneler, tablet bilgisayarlar, Fatih Projesi, Akıllı Tahta, hastanelerde doktor ve ilaç çilesi sona erdi, terör sona erdi."

Suriye, Irak, Mısır, Ukrayna ve Kırım ile batıda meydana gelen olaylardan Türkiye'nin de etkilendiğini belirten Ulupınar, "17 Aralık tarihinde yapılan operasyonlarında ülkemizin kaybı 120 milyar civarında. Bizim 3. boğaziçi köprümüzün maliyeti 2.5 milyardır. Bu kayıpla kim bilir kaç köprü yapılırdı. Dünyanın en güçlü bankalarından olan Halk Bankası'na yönelik oynanan bir oyunla altın ve petrol pazarlanması bir Amerikan bankasına geçti. Dışarıdan da desteklenen büyük oyunla bir kaos ortamı gerçekleştirilmeye çalışıldı. Biz hükümet olarak bu oyunlara asla müsaade etmeyeceğiz ve üstesinden geleceğiz. Kimsenin şüphesi olmasın. Hükümetimiz içerisinde yolsuzluğa karıştığı iddia edilenler hakkında gerekli soruşturmalar devam etmektedir. Birilerinin söylediği gibi asla üzeri örtbas edilmeye çalışılmıyor varsa suçlu mutlaka cezasını çekecektir. Türkiye Taş Kömürü İşletmeleri'ne (TTK) işçi alımı şuan için durduruldu. Biz hiçbir şeyi kafamızdan uydurmuyoruz. Yine TTK' ya işçi alımları ile ilgili Başbakan'ımıza mutlaka tekrar ileteceğiz ve şartları zorlayacağız. Ben 30 Mart'ta yapılacak olan seçimlerde Zonguldaklı vatandaşlarımızdan tekrar destek istiyorum" diye konuştu. - ZONGULDAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ulupınar'dan, Devrek'te Basın Mensupları ile Kahvaltı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement