Urla CHP'den Dayanışma Yemeği - Son Dakika
Yerel

Urla CHP'den Dayanışma Yemeği

Urla CHP\'den Dayanışma Yemeği

CHP kuruluşunun 90.Yıl etkinlikleri kapsamında Urla örgütü dayanışma yemeği düzenledi.500 Kişiye yakın Urla CHP'li, Lidaki Restoran'da biraraya geldi.

20.09.2013 09:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

CHP kuruluşunun 90. Yıl etkinlikleri kapsamında Urla örgütü dayanışma yemeği düzenledi.

500 Kişiye yakın Urla CHP'li, Lidaki Restoran'da biraraya geldi. Geceye Urla CHP den belediye başkan aday adayı olanlar ve meclis üyeliğine aday adayı olanların yanı sıra birçok partilide katıldı.

CHP İzmir Millet Vekili Erdal Aksünger, CHP İzmir İl Başkanı Ali Engin, Eski ANAP'lı Bakan Yılmaz Karakoyunlu, Eski CHP İzmir Millet Vekili Bülent Baratalı, Konak Belediyesi Meclis Başkanı Mehmet Türkbay, Konak CHP İlçe Başkanı Sinan Karamustafaoğlu da katılanlar arasındaydı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun gönderdiği mesajın okunması ile başlayan yemekte, İlçe Başkanı Yusuf Baratalı bir konuşma yaptı. Baratalı konuşmasında, "CHP örgütü olarak çok iyi çalışıyoruz. Partimiz Kadın Kolları, Gençlik kolları olarak her köyü adım adım dolaşıyoruz. AKP İktidarı ülkeyi bir çıkmazın içersine sürüklüyor. Mustafa Kemal Atatürk'ün yolunda yürüyeceğiz. 2014 Yerel seçimlerinde Urla olarak yine başarılı olacağız. Bu AKP iktidarını evelallah Genel seçimlerde alaşağı edeceğiz. Birlik beraberlik ve dayanışma yemeğümüze hoş geldiniz." dedi.

İl Başkanı Ali Engin konuşmasında; "Yemeğe katılan tüm partililere teşekkür ederim. Partimiz İzmir'in 30 ilçesi ve 600 köyünü, parti örgütümüz ve İzmir milletvekillerimizle devamlı dolaşıyoruz. Köylümüze AKP iktidarının ne yapmak istediğini anlatıyoruz. Onların sorunlarını dinleyip çare arıyoruz. Bu iktidar köylüyü ve tarımı bitirdi. Mazot aldı başını gidiyor. Tarım yapılamaz duruma geldi. Bugün açılan Tarım Fuarında birtek AKP'li yoktu. Tarımla işleri yok ondan. İzmir'de onbin Suriyeli var. Bunlara aktarılan paralar milyarları geçti. Ama biz CHP olarak bunların iktidarına son vereceğiz." dedi. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Urla CHP'den Dayanışma Yemeği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement