Urla'da Atletler Yarıştı - Son Dakika
Yerel

Urla'da Atletler Yarıştı

Urla\'da Atletler Yarıştı

Türkiye Atletizm Federasyonu "Atletizmi Geliştirme Projesi" kapsamında, Urla'da da kros yarışları gerçekleştirdi.

24.01.2013 08:26  Güncelleme: 09:08

Türkiye Atletizm Federasyonu'nun "Atletizmi Geliştirme Projesi" kapsamında, Urla'da da kros yarışları gerçekleştirildi.

İzmir Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'nün 2012-2013 yılı okullar arası spor faaliyetleri arasında yer alan kros yarışları Urla'nın ev sahipliğinde ve Urla, Seferihisar, Çeşme, Karaburun ve Mordoğan ilçelerindeki öğrencilerin katılımıyla yapıldı. Dereceye girenler madalya ile ödüllendirilirken, 27 Şubat'ta İzmir Atatürk Stadyumu'nda yapılacak İzmir İl Birinciliği yarışlarına katılmaya da hak kazandılar.

Ödül törenine Urla Kaymakamı Şehmus Günaydın, Belediye Başkanı M. Selçuk Karaosmanoğlu, Cumhuriyet Başsavcısı İhsan Kamil Akçadırcı, İlçe Milli Eğitim Müdürü Erol Uysal, İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Bülent Demirlek, İl Hakem Kurulu üyeleri, öğretmenler ve veliler katıldılar.

2001-2002 doğumlu kızlar ve erkekler (1500m), 1999-2000 doğumlu yıldız kızlar (2000m) ve yıldız erkekler (3000m) ve 1995-1998 doğumlu genç kızlar (3000m) ve genç erkekler (5000m) kategorilerinde yapılan yarışlarda 5 ilçeden gelen sporcular dostluk ve centilmenlik çerçevesinde yarıştılar.

Atletizmi sevdirmek ve yetenekli sporcuları tespit etmek amacıyla "Atletizmi Geliştirme Projesi"nin hayata geçirildiğini ifade eden Urla İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Bülent Demirlek, yarışlara ev sahipliği yapmaktan dolayı onur duyduklarını ifade ederek, "Beş ilçenin sporcularının katıldığı kros yarışlarına ev sahipli yapmaktan dolayı onur duyduk. Spora yakışır bir şekilde yarışları gerçekleştirdik. Yarışların gerçekleşmesinde katkı ve desteklerini esirgemeyen Urla Kaymakamımız sayın Şehmus Günaydın ve Belediye Başkanımız sayın Selçuk Karaosmanoğlu başta olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyor, şükranlarımı sunuyorum. Tüm yarışmacılarımızı kutluyorum ve İzmir'deki yarışlara katılmaya hak kazanan sporcularımıza başarılar diliyorum" dedi. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Urla'da Atletler Yarıştı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement